monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

„Mutatu-te-ai la Viaţă, fiind Maica Vieţii...”

Pe 15 august sărbătorim „Adormirea Maicii Domnului”. Ştim prea puţine lucruri despre locul şi timpul când Născătoarea de Dumnezeu s-a mutat la cele veşnice. Sfânta Scriptură nu spune nimic. Relatările ce ne parvin aparţin Sfintei Tradiţii şi sunt de o gingăşie aparte.

Clujenii pot accesa fonduri nerambursabile pentru investiţii în irigaţii

Distrugerea culturilor din cauza secetei ar putea deveni istorie pentru beneficiari. Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) pune la dispoziţia fermierilor, în perioada 3 – 28 septembrie 2012, fonduri europene nerambursabile pentru finanţarea proiectelor de irigaţii şi lucrări de îmbunătăţiri funciare.

Poştaşii clujeni protestează astăzi în centrul oraşului

Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR), filiala Cluj anunţă că astăzi, între orele 9.00 şi 10.00, angajaţii Poştei care sunt membrii de sindicat vor picheta în centrul oraşului, în faţa sediului Prefecturii.

Contabilă, trimisă în judecată pentru că a luat mită 10.000 euro

Contabila şefă şi membru în comisia de selecţie a ofertelor la SC Automobile Componente Electrice SRL, în prezent Fujikura Automotive România, Daniela Kiss a fost trimisă în judecată de procurorii DNA Cluj după ce a primit mită de 10.000 de euro.

Un site de împrumuturi – la Cluj!

O echipă clujeană a creat UseTogheter.ro, un site care îşi invită membrii săi să îşi ofere spre împrumut lucruri pentru o anumită perioadă de timp celorlalţi membri ai comunităţii.

Culio, împrumutat de Galata la Mersin

Fostul fotbalist al echipei CFR Cluj, argentinianul Juan Emmanuel Culio, a fost împrumutat de Galatasaray Istanbul, joi, pentru un sezon clubului Mersin Idmanyurdu.