monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Lady Gaga a ajuns ieri la București

Cântăreaţa americană Lady Gaga s-a cazat la Athénée Palace Hilton din Capitală, fiind întâmpinată de zeci de fani în faţa hotelului, unde s-a oprit câteva minute pentru a acorda autografe.

Premiile pentru sportivii olimpici, finanțate din accize

Bugetul Ministerului Educaţiei a fost majorat cu 12,9 milioane lei pentru acordarea de premii pentru medaliile obţinute de către delegaţia României la Jocurile Olimpice, finanţarea totală fiind asigurată atât din Fondul de rezervă bugetară, cât şi din accizele percepute de stat la ţigări şi alcool.

Boc și Ponta s-au contrat pe tema premierii olimpicilor la matematică

Fostul premier Emil Boc a acuzat Guvernul Ponta că îşi ascunde „incapacitatea managerială“ de a premia olimpicii români la matematică „aruncând vina pe alţii“, în condiţiile în care nu există niciun cadru normativ care să interzică alocarea banilor pentru premierea olimpicilor.

Mutu, tot mai aproape de Ajaccio

Preşedintele grupării Ajaccio, Alain Orsoni, a confirmat, miercuri, agenţiei France Presse, faptul că ajuns la un acord pentru transferul atacantului Adrian Mutu (Cesena).

Clujenii pot aflat povestea orgilor din bisericile din oraș!

Turul orgilor din bisericile din oraş, jocuri de societate gigantice dedicate familiilor, dansuri renascentiste şi concerte de orgă sunt doar câteva din atracţiile zilei de astăzi din cadrul Zilelor Culturale Maghiare.

Începe competiţia pentru 2016 calculatoare dăruite şcolilor de magazinele PROFI

Pe 13 august se dă startul competiţiei prin care 126 de şcoli vor fi dotate cu reţele moderne de netbook-uri şi alte 126 de şcoli vor primi câte un videoproiector în cadrul campaniei “PROFI te premiază!”. Magazinele PROFI desfăşoară această campanie în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în perioada 13 august – 15 noiembrie.

Filme horror sub lumina lunii

În perioada 16-19 august, la Biertan, va avea loc prima ediție a festivalului „Lună Plină“, singurul eveniment de film din România axat în exclusivitate pe genurile horror și fantastic.