monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Străinii nu mai „aruncă cu bani în noi”

România şi implicit Clujul şi-au pierdut din atractivitate pentru investitorii străini. Cifrele sunt nefavorabile atât la nivel naţional, cât şi pe plan local.

Ce puteţi face marţi la Zilele Culturale Maghiare

Ediţia a treia a festivalului Zilele Culturale Maghiare a început luni şi se încheie în 20 august. Clujenii sunt invitaţi la concerte, expoziţii, vizionări de filme, degustări de vinuri şi preparate culinare.

600 de poliţişti asigură ordinea de Sfânta Maria

Peste 600 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj vor fi la datorie, pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului sau Sfânta Maria, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Zboruri noi către Europa de pe Aeroportul Cluj-Napoca

Şase rute noi în Europa vor fi deschise, din ianuarie 2013, de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, iar companiile care vor opera aceste zboruri vor primi ajutor financiar de 5,2 milioane euro, din partea Consiliului Judeţean Cluj.

„Farmec” lansează gama de săpunuri lichide spumă Gerovital Pure

„Farmec” Cluj-Napoca lansează Gerovital Pure, o nouă gamă de săpunuri lichide spumă, cu o formulă fără parabeni, testată dermatologic, ce are la bază extract de rodie ECO certificat şi un complex de ingrediente naturale (glicerina vegetală, albăstrele şi ceai verde).