monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

“U” adună puncte!

Universitatea Cluj a învins cu 2-1 formaţia Viitorul Constanţa, într-un meci din cadrul etapei a patra a Ligii 1.

40 de britanici muncesc pe şantierul Habitat

Cea mai mare echipă de voluntari internaţionali din acest an, venită să ajute la ridicarea unei case Habitat, se află în Cluj în perioada 13-17 august.

Macovei: Scopul suspendării preşedintelui este preluarea Justiţiei

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că scopul suspendării preşedintelui Traian Băsescu este preluarea Justiţiei de către USL, afirmând, totodată, că Justiţia trebuie să fie „prietena oamenilor”, transmite corespondentul Mediafax.

Udrea: Fotoliul de la Cotroceni i-a luat minţile lui Antonescu

  Deputatul PDL Elena Udrea scrie, sâmbătă, pe blogul său, că fotoliul de la Cotroceni, pe care şi l-a dorit atât de mult şi pe care l-a uzurpat, i-a luat minţile lui Crin Antonescu, ea susţinând că în acest moment psihanaliza este cheia explicării acţiunilor USL.

Probleme de lot pentru Piţurcă

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă, a expus numeroasele probleme de lot cu care se confruntă înaintea meciului amical cu Slovenia şi a debutului preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Taximetriştii, luaţi la control de poliţişti

Taximetriştii din opt judeţe din ţară, printre care şi Cluj vor fi controlaţi, astăzi, de poliţişti şi reprezentanţi ai primăriilor pentru a afla modul în care respectă normele rutiere, dar şi legalitatea efectuării acestui tip de transport.

Noul PUG, așteptat ca pâinea caldă

Mulţi clujeni sunt nemulţumiţi că noul Plan Urbanistic General al orașului întârzie să fie aprobat, deşi termenul iniţial a fost stabilit acum aproape doi ani.

Cresc averile bogaților

Averea celor mai bogaţi 40 de oameni la nivel global a crescut cu 7,2 miliarde de dolari săptămâna aceasta, în timp ce Warren Buffet a recâştigat locul al treilea, pierdut săptămâna trecută în faţa cofondatorului retailerului Inditex, Amancio Ortega.

Grecia se împumută iar

Grecia va încerca să împrumute marţi o sumă neobişnuit de mare, de până la 5 miliarde de euro, prin vânzarea de titluri pe termen scurt, singurul mod în care statul elen poate accesa piaţa financiară, pentru a acoperi plata unor obligaţiuni ajunse la scadenţă şi cheltuieli generale.

Organizatorul meciului cu Barcelona, nemulţumit de comentariile celor din fotbal

Adrian Thiess, CEO al Thiess Holding, unul dintre organizatorii meciului Dinamo - FC Barcelona, a declarat, pentru Mediafax, că nu va mai aduce în România alte echipe de top, fiind nemulţumit de declaraţiile venite din lumea fotbalului care au dus la scăderea credibilităţii partidei de sâmbătă.

Coplata în sistemul sanitar a fost amânată

Introducerea coplăţii în sistemul de sănătate a fost amânată, iar autorităţile române nu s-au angajat la niciun termen faţă de Fondul Monetar Internaţional, a declarat, la sfârşitul săptămânii, ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi.