monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Victorie la limită pentru CFR

CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia cehă Slovan Liberec, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Boc: „Rezultatul este tranşat din punct de vedere juridic şi constituţional“

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a precizat ieri, înainte de decizia CCR privind referendumul şi după anunţul Biroului Electoral Central privind rezultatele finale că acesta este invalidat, pentru că la vot nu s-au prezentat 50% plus unu din cei înscrişi pe listele electorale permanente.

Crăciunescu, dat afară de la CCA!

Ion Crăciunescu a fost demis din funcția de președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor de către Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal.

Martin: „Mă simt extraordinar“

Halterofilul clujean Răzvan Martin, medaliat olimpic cu bronz la categoria 69 de kg, a declarat miercuri că s-a pregătit pentru Jocurile Olimpice de la Londra ridicând 20-30 de tone zilnic.

Bolile de piele s-au înmulţit din cauza crizei economice

Cazurile de eczeme, psoriazis şi alte boli de piele favorizate de stres s-au înmulţit pe fondul crizei economice, spun 9 din 10 dermatologi britanici, într-un sondaj realizat de Asociaţia Britanică de Dermatologie.

Tabăra internaţională pentru tineri nevăzători

Cluj-Napoca găzduieşte, în perioada 1-8 august, Tabăra Internaţională de Calculatoare şi Comunicare pentru tineri cu deficiențe de vedere la care vor participa tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, din 11 ţări.

BT a depăşit în primul semestru profitul realizat pe întreg anul trecut

Banca Transilvania a înregistrat în primele şase luni ale acestui an un profit net de 179,62 milioane lei, aproape de trei ori mai mare decât rezultatul obţinut în aceeaşi perioadă a anului trecut, de 65 de milionae şi cu 47 de milioane mai mare decât profitul net pe întreg anul 2011.