monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Rectorul UBB îl apără pe Ponta. Cum se scuză Pop că a lipsit de la Consiliu?

Rectorul UBB, Ioan Aurel Pop, spune că în Consiliul general de atestare a diplomelor şi titlurilor universitare nu se putea lua o decizie în cazul lui Victor Ponta pentru că acest organism nu are atribuţii directe, fiind nevoie anterior de o analiză în comisiile de specialitate, formate din jurişti.

Apelurile pe telefonul fix, mai ieftine!

Tarifele de interconectare pentru telefonia fixă scad de la 1 iulie 2012. Diminuare va fi de 18%, până la nivelul de 0,67 eurocenţi/minut.

Argint pentru handbalistele universitare!

Echipa naţională universitară de handbal feminin a României a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial Universitar din Brazilia, fiind învinsă, sâmbătă noapte, în finală, de reprezentativa Cehiei, scor 32-18 (17-9).

Euro 2020 în întreaga Europă?

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a lansat, sâmbătă, ideea unui turneu final al Campionatului European organizat în 2020 în 12 sau 13 oraşe din toată Europa.

„U“ a pierdut primul amical

Universitatea Cluj a pierdut prima partidă de pregătire jucată în cantonamentul din Austrita, 0-1 în fața formației Legia Varșovia.

Elevi de nota 10 la Testele Naţionale

51 de elevi din judeţul Cluj care au participat la Testele Naţionale au obţinut nota 10 la proba de limba şi literatura română, 7 elevi au reuşit să primească nota 10 la proba de limba şi literatura maternă şi 209 elevi au luat nota 10 la matematică.

Află totul despre reţeta electronică!

Reţetele medicale tipărite în trei exemplare vor fi înlocuite, începând de astăzi, cu o reţetă tipărită, cu cod de bare. Datorită noului tip de reţetă, pacientul va sta mai puţin la farmacie şi va putea ridica medicamentele fracţionat, din mai multe farmacii.