monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Cine-concert Georges Méliès, sub clar de lună la Bonțida

Peste o mie două sute de spectatori s-au strâns duminică seara în curtea castelului de la Bonțida pentru a vedea cine-concertul Georges Méliès, susținut chiar de strănepoata lui Georges Méliès, Marie-Hélène Lehérissey, și de fiul ei, Lawrence Lehérissey.

Cod galben de vremea rea astăzi şi mâine

  Toată ţara se află sub avertizare de cod galben de ploi, vijelii, averse însemnate cantitativ şi descărcări electrice începând de astăzi de la ora 10.00 şi până mâine la ora 18.00.

Şeful AIG: Vârstele de pensionare trebuie să urce la 70-80 de ani

Criza datoriilor de stat din zona euro demonstrează că guvernele din întreaga lume trebuie să accepte că populaţia trebuie să muncească mai mult, pe măsură ce durata medie de viaţă creşte, iar vârstele de pensionare vor urca spre 70-80 de ani, consideră directorul general al AIG, Robert Benmosche.

Campania electorală de pe uliţă

Vreme frumoasă şi soare. Oamenii se pregătesc de Rusalii, una dintre cele mai importante sărbători creştine. Mai este doar o săptămână până la alegeri, iar campania electorală este pe sfârşite şi în cele trei localităţi din judeţul Cluj străbătute de noi.

Sectorul cercetare-dezvoltare, lăsat de izbelişte

În timp ce alte state au un adevărat cult al cercetării, conştientizându-se că inovaţia este unul dintre principalele atu-uri ale competitivităţii pe piaţă, în România sectorul a fost abandonat după „era comunistă”.