monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

„Logan 2” va fi lansat în 2012!

Pregătirile pentru „Logan 2” sunt în grafic, maşina urmând să fie lansată în acest an, a declarat, ieri, Constantin Stroe, vicepreşedintele Automobile Dacia.

Prima înfrângere pentru CFR

Campioana României a fost învinsă de Sparta Praga cu 0-1 în cel de-al treilea amical jucat în cantonamentul din Austria.

Naționala universitară este la CM

Echipa naţională universitară de handbal feminin a României a înregistrat două victorii şi o înfrângere în primele partide disputate la Campionatul Mondial din Brazilia.

Gest onorabil al lui Dorin Goian

Dorin Goian se află printre cei trei jucători care ar accepta să-şi transfere contractele pe noua societate care va administra clubul Glasgow Rangers, alţi opt fotbalişti refuzând să facă acest lucru, spre nemulţumirea patronului Charles Green, informează presa engleză.

Microbuze noi pentru şcolile de la sate

Patru microbuze pentru şcolile din mediul rural au sosit luni, două dintre acestea fiind repartizate deja la Gârbău şi Sânpaul.

Există absolvenţi de liceu care nu ştiu să utilizeze calculatorul!

28 de elevi absolvenţi de liceu nu au primit nici un calificativ în urma probelor de competenţe digitale care au avut loc în perioada 18 – 22 iunie în cadrul examenului de bacalaureat din cauză că nu au nici măcar cunoştinţe minime de utilizare a calculatorului.

ITM a dat amenzi de 136.000 lei!

Mai multe firme din domeniul construcţiilor din Cluj au primit amenzi totale în valoare de 136000 lei, în urma unor controale ale ITM Cluj.