monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Începe lupta pentru finală!

Spania și Portugalia se vor lupta miercuri seară la Donetsk pentru un loc în finala de duminică de la Kiev.

Cei mai buni tenismeni români merg la Arad

Jucătorii români cel mai bine clasaţi în ierarhia ATP, Adrian Ungur (foto), Victor Hănescu, Marius Copil şi Victor Crivoi, vor evolua la turneul BRD Arad Challenger, programat între 1 şi 8 iulie, din seria de patru astfel de competiţii găzduite de România.

Paradă militară de Ziua Drapelului

Primarul Emil Boc, prefectul Gheorghe Vuşcan, consilieri locali şi judeţeni, dar şi alţi reprezentanţi ai instituţiilor locale, alături de câteva zeci de clujeni au asistat în ieri dimineaţă la ceremonia dedicată Zilei Drapelului Naţional.

Nu faceți baie în locuri neamenajate!

Pompierii clujeni recomandă să fie evitate locurile neamenajate pentru scaldă pentru a evita înecul, în special în situaţia copiiilor.

30 noiembrie va fi zi nelucrătoare

Un proiect de lege iniţiat de deputatul independent Mircia Giurgiu (foto) care prevede ca 30 noiembrie să fie zi nelucrătoare a fost adoptat ieri de Camera Deputaţilor.

Securitatea aeroportuară analizată la Madrid cu ocazia Comitetului Director al Airport Council International

David Ciceo, director general al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, a participat săptămâna trecută la Madrid la sedinţa Comitetului Director al Airport Council International, în calitate de membru al boardului celei mai importante organizaţii din domeniul aviaţiei civile specializată pe probleme de aeroport şi principal partener de dialog al Comisiei Uniunii Europene în probleme legate de aeroporturi.

Angajatori amendaţi în perioada de caniculă

29 de angajatori din judeţul Cluj au fost controlaţi de Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj în perioada de cod galben de caniculă, 20 dintre aceştia fiind amendaţi.

Plagiatul lui Ponta: cine sunt „controlorii”?

Unul dintre membrii Consiliului Naţionale de Etică a Cercetării Științifice, cea care are rolul de a „vâna” plagiatele, un clujean, este el însuși acuzat de plagiat.