monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Un milion de bilete pentru JO!

Organizatorii Jocurilor Olimpice de vară de la Londra au anunţat că vineri la prânz va debuta ultima etapă a vânzării de bilete de intrare pentru competiţia care va debuta pe 27 iulie la Londra, urmând să fie puse la dispoziţia iubitorilor sportului, cu această ocazie, aproximativ un milion de tichete.

Proiect turdean pentru punerea în valoare a patrimoniului local

Municipiul Turda anunţă derularea proiectului Patrimoniul arheologic şi monumental turdean între protecţie şi dezvoltarea urbanistică actuală. O coabitare necesară și posibilă în perioada aprilie - august 2012, proiect finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Două produse transilvănene premiate peste hotare pentru calitate

Iaurtul „Numa’ bun” şi brânza de Năsal de la Napolact au fost premiate de către juriul Monde Selection, institut international de selecţie a calităţii, cu medalia de aur pentru calitatea produselor în categoria produse alimentare.

Piaţa IT&C din Cluj, o piaţă a individualităţilor

Câţiva dintre reprezentanţii „mediului informatic” s-au întâlnit ieri în vederea constituirii unui cluster local, cu această ocazie făcându-se şi o radiografiere a pieţei clujene.

Bosch a primit ajutorul de stat

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a anunţat ieri că Bosch a primit ajutorul de stat în valoare de 30 milioane de euro.

Românii cred că economia țării e prăbușită

Peste 60% dintre români cred că situaţia economică a ţării este foarte slabă şi patru din zece români consideră că situaţia economică se va înrăutăţi în următoarele şase luni, potrivit unui studiu.

Consiliul Judeţean Cluj, premiat de două ori

Consiliul Judeţean Cluj a câştigat două premii în cadrul Concursului Naţional de Proiecte pentru Administraţie Publică „Cele bune să se-adune“. organizat de Revista Română de Administraţie Publică Locală.