monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Primul „U“ - CFR pe Cluj Arena

Universitatea și CFR vor juca astăzi derby-ul Clujului. „Studenții“ vor lupta mai mult pentru suporteri, în timp ce „feroviarii“ vor să câștige campionatul.

Târgul EcoLogica a intrat în linie dreaptă!

Singurul târg de energie regenerabilă și construcții ecologice din Transilvania își deschide porțile în doar o săptămână, în parcarea Cora Hipermarket cel mai mare centru comercial independent din Cluj-Napoca și vine cu noutăți de senzație.

Francois Hollande a obţinut 51,62% din voturi

Preşedintele ales al Franţei, Francois Hollande, a obţinut 51,62% din voturile exprimate, faţă de 48,38 de procente cât a obţinut Nicolas Sarkozy, potrivit rezultatelor finale anunţate luni de Ministerul de Interne, relatează AFP.

BC Timișoara va juca finala

„U“ Mobitelco BT Cluj nu a reușit să se califice pentru a treia oară consecutiv în finala campionatului, după ce a fost eliminată în semifinale de BC Timișoara, 0-3.

Doar remiză cu Sportul

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 1-1, în meciul de pe teren propriu cu Sportul Studențesc din cadrul etapei 30 a Ligii 1.

Pas important spre titlu pentru CFR

CFR a câștigat o „bătălie“ importantă în lupta pentru campionat. „Feroviarii“ s-au impus cu 1-0 în deplasare la Dinamo.

Grecia vrea să atragă turiști români „de lux”!

Grecia va promova începând cu acest an resorturi de lux pe piaţa românească, după ce autorităţile elene au observat o creştere a numărului de români care îşi pemit vacanţe scumpe, a declarat agenţiei Mediafax preşedintele Organizaţiei Elene de Turism (EOT), Konstantinos Zikos.

Daniel Buda: „Ponta izolează Ardealul“

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, îi cere premierului desemnat, Victor Ponta să nu omită cu rea credinţă judetul Cluj din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii şi să continue lucrările la Autostrada Transilvania.

Se extinde iluminatul public în şase cartiere

Peste 500 de aparate de iluminat public vor fi montate pe străzi, alei dintre blocuri, parcări, locuri de joacă şi parcuri din cartiere Mărăşti, Gruia, Grigorescu, Mănăştur, Zorilor, Gării.