monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Consulting Week, la a patra ediție

În perioada 7-11 mai va avea loc cea de-a 4-a editie a evenimentului Consulting Week, care va  pune în legatură companii de renume din domeniul consultanței și auditului cu  studenți dornici de afirmare.

Miting aviatic aniversar

Cu ocazia aniversării a 80 de ani de la înfiinţarea sa, în anul 1932, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va organiza sâmbătă, 5 mai, un miting aviatic.

„Datornicul-şef” al judeţului s-a schimbat din nou

Producătorul de mobilă, Samus Mex Dej, care ocupa prima poziţie în topul datornicilor de la nivelul judeţului la sfârşitul lui 2011 a reuşit să-şi achite o bună parte a datoriiilor, ieşind din plutonul conducător al restanţelor la stat.

Încasările finanţelor clujene au atins nivelul de dinainte de criză

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Cluj a reuşit să colecteze la bugetul consolidat peste 959 de milioane de lei în primul trimestru al lui 2012, cu doar 4 milioane mai puţin decât în primele patru luni ale lui 2007, ultimul an dinaintea crizei, când economia duduia, consemnând o creştere economică de 6%.

Învierea lui Iisus și propria noastră înviere

Fiinţa umană este alcătuită din cele două componente, suflet şi trup. Dacă ştim că trupul, prin moartea fizică a omului, trece în lumea „de dincolo”, adică în cea spirituală, unde rămâne întreg, el nefiind divizibil, tot atât de bine ştim că trupul se descompune până se face una cu pământul.

Real Madrid, noua campioană a Spaniei

Echipa Real Madrid a câştigat al 32-lea titlu de campioană în Spania, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Athletic Bilbao, într-un meci din etapa a 20-a campionatului spaniol, care ar fi trebuit să aibă loc la începutul anului, dar a fost amânată.

Maradona rămâne la Al-Wasl

Legenda fotbalului mondial, Diego Maradona, s-a angajat să-şi respecte contractul de antrenor al echipei Al-Wasl din Dubai, care expiră la finalul sezonului viitor, a anunţat clubul.

Meci(uri) decisiv(e) pentru campioni

„U“ Mobitelco BT este obligată să câștige cele două meciuri cu BC Timișoara pentru a mai putea spera să-și păstreze titlul.

Meci între „studenți“

Universitatea Cluj a remizat în deplasare cu Dinamo, 2-2, iar sâmbătă va primi vizita celor de la Sportul Studențesc.