monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

PDL a contestat uninominalul USL la CCR

Democrat liberalii şi-au motivat gestul prin faptul că legea nu respectă voinţa poporului român, exprimată la referendumul din 2009.

Start la TIFF 2012

Astăzi are loc deschiderea oficială a celei de-a 11-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Olimpicii din scaune rulante

Mai sunt câteva luni până la Paralimpiada de la Londra, aşa că mai mult de jumătate dintre jucătorii de tenis de masă calificaţi la competiţie s-au adunat zilele acestea în oraşul de pe Someş cu gândul de a se cunoşte mai bine, dar şi să se pregătească alături de coechipieri şi adversari.

Mărturia Sfântului Duh şi ecumenismul

„Iar când va veni Mângâietorul, pe Care Eu Îl voi trimite vouă de la Tatăl, Duhul Adevărului, Care de la Tatăl purcede, Acela va mărturisi despre Mine.” (In 15, 26).

Cine pleacă de la „U“ Mobitelco BT

Mircea Cristescu, președintele baschetbaliștilor de la „U“ Mobitelco BT a anunțat că unii jucători nu vor mai face parte din lotul echipei în sezonul 2012-13.

Grozav a debutat cu gol!

Gicu Grozav, încă legitimat la Universitatea Cluj, a marcat golul prin care România a câștigat în fața Elveției partida amicală de la Lucerna.

Procurorii îl acuză pe Mircea Diaconu că i-a dat contracte soţiei

Procurorii Parchetului instanţei supreme au extins cercetările vizând conflictul de interese în care s-ar fi aflat ministrul Culturii, Mircea Diaconu, şi au început urmărirea penală împotriva sa pentru că, în calitate de director la Teatrul Nottara, şi-a ajutat soţia să primească anumite contracte.

Boc: „Ungureanu mai are multe de spus“

Preşedintele PDL, Emil Boc, susţine că fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu reprezintă un „mare câştig“ pentru politica de centru-dreapta din România şi consideră că acesta mai are „multe cuvinte de spus“.

Bărbat de 74 ani, dispărut din Cluj-Napoca

La data de 15 mai, poliţiştii clujeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în data de 8 mai, în jurul amiezii, Iuga Ioan (foto), în vârstă de 74 ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Pragul afacerilor peste care se plătește TVA creşte la 65.000 euro

Ordonanţa de urgenţă prin care pragul afacerilor peste care este plătită taxa pe valoarea adăugată creşte la 65.000 euro în cazul persoanelor fizice autorizate şi a microîntreprinderilor a fost avizată în şedinţa de miercuri a Guvernului, a anunţat premierul Victor Ponta.