monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Derby pentru titlu: Dinamo-CFR

CFR Cluj va juca sâmbătă în deplasare cu Dinamo. Dacă se impun în Ștefan cel Mare, clujenii îi vor scoate pe „câini“ din lupta pentru titlu.

Începe Festivalul internaţional de film de foarte scurt metraj

Publicul clujean este aşteptat la cea de-a patra ediţie a Festivalului internaţional de film de foarte scurt metraj - Trés Courts, pentru a descoperi cele mai bune şi mai ales cele mai noi tendinţe audio-vizuale provenind din cele patru colţuri ale lumii.

Victor Alistar va fi scos de pe lista miniștrilor

Premierul desemnat Victor Ponta a anunţat, joi, că, pentru a nu pune în pericol învestirea întregului Guvern şi pentru a nu crea niciun fel de animozitate, a decis ca Victor Alistar să nu facă parte din miniştrii pe care îi va propune acum Parlamentului, precizând că nu va face o altă nominalizare.

Dacian Cioloş, la Cluj-Napoca

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, a participat ieri, la Cluj-Napoca, la conferinţa Consorţiul European al Universităţilor de Ştiinţele Vieţii din Centrul şi Estul Europei, pe tema viitorului agriculturii şi alimentaţiei din regiunea Dunării.

Practică plătită pentru elevii colegiilor tehnice

Elevii din colegiile tehnice din Cluj-Napoca vor avea ocazia să participe la un program de pregătire pentru piaţa muncii, cursuri de educaţie financiară şi practică plătită în perioada vacanţei de vară.