monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Prioritatea zero pentru Guvernul român

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris, a declarat că absorţia fondurilor europene reprezintă prioritatea zero a Guvernului român, el adăugând că astfel poate fi finanţat şi un program de infrastructură.

Froch l-a învins pe Bute

Pugilistul Lucian Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat la Nottingham în care şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.

Cum arată semnele ieșirii din criză la Cluj?

Monitorul de Cluj a comparat valorile actuale cu cele de anul trecut în cazul a patru indicatori capabili să reflecte starea economiei locale. Vezi unde apare surpriza neplăcută!

Cezar Preda: „PDL trebuie să introducă moţiune de cenzură“

Deputatul PDL Cezar Preda susţine că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură, el acuzând „intervenţia brutală în justiţie“ a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală, arată Mediafax.

Astăzi e "România deşteaptă"

Irina Păcurariu vă dă întâlnire cu românii deștepți de pe Coasta de Vest a SUA. TVR 1 difuzează episodul patru al seriei „România deșteaptă” luni, 28 mai, ora 21.  

Ce evenimente au loc în a patra zi a Zilelor Clujului

În a patra zi de festival, Zilele Clujului vor oferi clujenilor un festival culinar internaţional, un tur ghidat în oraş, conferinţe pe diverse teme, spectacole de dans flamenco şi teatru, dar şi concerte rock şi de folclor.

Oltean: „Boc nu pierde alegerile la Cluj“

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, s-a declarat convins că preşedintele partidului, Emil Boc, va câştiga fără probleme un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca în urma alegerilor din 10 iunie.

Meteorologii anunță condiţii favorabile pentru culturile agricole

Rezerva de umiditate din solul agricol va fi satisfăcătoare atât la culturile grâului de toamnă, cât şi la porumb, pe fondul caracteristicilor meteorologice prognozate de către specialişti în următorul interval, relevă estimarea agrometeorologică întocmită de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 26 mai - 1 iunie.