monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

TIFF Art la Muzeul de Artă

Muzeul de Artă din Cluj-Napoca devine un punct fierbinte pe harta locațiilor Festivalului Internaţional de Film Transilvania.

Eckstein vrea să cumpere Continentalul

Candidatul UDMR care s-a înscris în cursa electorală pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca, Eckstein-Kovacs Peter, a făcut joi un anunţ neaşteptat: vrea să cumpere Hotelul Continental de pe strada Napoca din centrul oraşului.

Amenzi pentru transportatorii ilegali

Şapte şoferi care făceau transport de persoane fără autorizaţie au fost amendaţi de poliţiştii locali cu 8.000 lei, în urma unor verificări făcute în cursul acestei săptămâni.

Locuri de muncă vacante la Cluj

Clujul este, din nou, în topul judeţelor cu cele mai multe locuri de muncă vacante, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Concurs de informatică organizat de Liceul Teoretic „Avram Iancu”

Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, organizează Concursul „IT Innovation – Solutions of tomorrow”, vineri, 25 mai 2012. Concursul interjudeţean este la a patra ediuţie, fiind cuprins în Calendarul Activităţilor educative Interjudeţene şi Regionale, avizat de MECST.

Ambasadorul Elveţiei a vizitat şcolile turdene

4 şcoli generale din Turda au primit vizita unor oaspeti elveţieni de seamă: Ambasadorul Elveţiei Excelenta sa Jean-Hubert Lebet şi Dl. Markus Wirth, Presedintele Consiliului de Administraţie al Holcim România.

Partizan, din nou la Cluj

Trupa bucureşteană Partizan va cânta în această seară în Boiler Club, după ora 21.