monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Emil Boc, în topul celor mai mediatizaţi candidaţi on-line

Emil Boc şi Gigi Becali sunt cei mai mediatizaţi candidaţi în on-line de la începutul campaniei electorale, însă subiectele nu ţin în general de campania lor pentru alegeri, ei fiind urmaţi de Sorin Oprescu, care are cele mai multe apariţii pozitive în campanie.

Lanț Uman pentru Raluca

Elevii Colegiului Naţional „Emil Racoviţă” din Cluj-Napoca organizează joi, 24 mai, un lanţ uman pentru Raluca Mihăilescu, elevă în clasa a IX-a, care suferă de cancer limfatic.

Copiii pot dona pentru alţi copii pantofii rămaşi mici

Oricine poate dona pantofii rămași mici copiilor lor, în magazinele Ecco din Cluj-Napoca, Bucuresti, Iași, Timișoara şi Constanța, iar încălţămintea va ajunge la peste 200 de copii aflaţi în grija asociaţiei „Ana și Copiii” din București.

Busola de Aur ed.45-a

Concursul de orientare turistică „Busola de Aur“, ediția a 45-a a fost un succes.

Două meciuri pentru rugbyști

Rugbystii de la „U“ Cluj vor juca în această săptămână doup partide dificile în deplasare.

O nouă Sesiune de Depunere Proiecte pentru Protecţia Naturii

Organismul Intermediar POS Mediu Cluj Napoca organizează  în data de 22 mai 2012 la  Cluj Napoca, în Sala Mare de Şedinţe a Instituţiei Prefectului Judeţului Cluj,  Lansarea Regională a Sesiunii a V-a de Proiecte, în cadrul Axei Prioritare 4, POS „Mediu” 2007 – 2013.

Festivalul Ion Sotelecan, la ediția a IV-a

Ediţia a IV-a a Festivalului naţional de interpretare a cântecului popular in memorian Ion Sotelecan va avea loc în comuna Borşa, judeţul Cluj, în perioada 1-3 iunie.