monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

CFR, al treilea titlu!

CFR Cluj şi-a asigurat vineri seara al treilea titlu de campioană a României din istoria clubului, după ce s-a impus cu 3-2 , în rejucarea derby-ului cu Universitatea.

Chelsea, noua campioană a Europei!

Fosta echipă a lui Dan Petrescu a devenit prima din Londra care câștigă Liga Campionilor, „albaștrii“ impunându-se după lovituri de departajare.

Medicii din UE cer finanţare pentru spitale

Asociația Europeană a Medicilor de Spitale (AEMS) și Federația Europeană a Medicilor Salariați (FEMS) au adoptat, la Varna, o declarație prin care solicită guvernelor din țările membre ale UE asigurarea fără întrerupere a finanțării sistemelor de sănătate la un nivel comparabil cu media din țările UE.

Boc, învingător în fața lui Nicoară

Cum se împart procentele intenției de vot între principalii candidaţi înscrişi în cursa pentru câştigarea administraţiei locale.

Marga, luat peste picior de Băsescu

La întâlnirea din Chicago, şeful statului a făcut mai multe glume pe seama ministrului de Externe, Andrei Marga, prezent și el în SUA.

Cel puţin şase morţi în urma seismului din Italia

Cel puţin şase persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite în urma cutremurului de 5,9 grade produs duminică dimineaţă în nordul Italiei, informează ziarul La Repubblica, în ediţia online.