monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Premierul-Facebook lansează aplicaţia „vPonta”

Premierul Victor Ponta a lansat, miercuri, aplicaţia „vPonta” construită pe platforma Apple şi destinată utilizatorilor de iPhone şi iPad, afirmând că aceasta va creşte transparenţa decizională la nivel guvernamental şi politic pentru persoanele care îi accesează site-ul şi pagina de facebook.

Derby-ul Clujului se rejoacă azi. Sau nu?

Dacă TAS nu va interveni să schimbe decizia LPF, care a hotărât ca meciul Universitatea – CFR să se rejoace, în această seară va avea loc un nou episod din derby-ul Clujului.

„Busola de Aur“ la ediţia a 45-a

Clubul Sportiv Compass Cluj şi Primăria Gilău organizează în zilele de 19 și 20 mai 2012 în pădurea Gilău Vest concursul de orientare sportivă Cupa „Busola de Aur“, competiție aflaă la a 45-a ediție.

Copiii clujeni vor să devină cineaști

Tinerii clujeni sunt deosebit de interesați să vadă cum arată un studio de film și să-și poată realiza propria peliculă. Potrivit organizatorul EducaTIFF, programul dedicat copiilor din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), cu două săptămâni înainte de începerea programului FILM-Y, s-au și ocupat cele mai multe dintre locurile disponibile.