monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ponta nu e de acord cu ACTA „în forma actuală”

Premierul Victor Ponta a declarat din nou, miercuri, că Tratatul ACTA nu va fi ratificat până când Parlamentul European nu va adopta modificări care să impiedice afectarea drepturilor la viaţa privată.

Andrei Marga „întoarce lucrurile” la Externe

  Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat, miercuri, că nu este normală situaţia Consulatului de la Catania, unde consulul numit pe afinităţi politice nu cunoaşte limba italiană, el arătând că vor fi făcute evaluări ale personalului diplomatic.

Andone e optimist înainte de derby

Tehnicianul „fervoriarilor“ spune că elevii săi nu depind de nimeni și pot câștiga campionatul dacă se impun în derby-ul de vineri.

Alin Tişe are site de campanie

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, şi-a lansat ieri site-ul de campanie pentru alegerile locale din 10 iunie.

Alimentaţia sănătoasă, dezbătută la Cluj-Napoca

A doua Conferință Națională Sănătate prin Alimentație, cel mai important eveniment dedicat alimentației sănătoase, are loc la Cluj-Napoca, sâmbătă 19 mai, la Hotel Opera Plaza. Manifestarea reunește unii dintre cei mai importanți profesioniști din domeniul sănătății și nutriției din România.

Noseland, în premieră mondială TIFF 2012

Una dintre surprizele de anul acesta ale TIFF-ului este și premiera mondială a lui Noseland, un mockumentar (evenimente fictive prezentate în stilul documentarului) realizat de Aleksey Igudesman și Sebastian Leitner despre lumea muzicii clasice și câteva dintre starurile ei.

CFR s-a distrat la Mioveni

  CFR Cluj a mai facut un pas spre titlu, reusind sa invinga "lanterna rosie", CS Mioveni, cu 5-0.

Clujul pierde încă un deputat!

  Cine e politicianul care a făcut Clujul de ruşine? Liberalul Virgil Pop, condamnat la cinci ani de puşcărie pentru corupţie.

Lucrările la linia de tramvai impun noi restricţii de circulaţie în zona centrală

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă ca, începând din seara zilei de 15 mai 2012 şi până în 25 mai 2012, se va restricționa circulaţia auto în intersecţia str.Horea - str. G. Bariţiu - str. Regele Ferdinand - Piaţa Mihai Viteazul (de la Casa de Modă), în sensul că nu se vor mai putea efectua traversări peste linia de tramvai, în vederea efectuării lucrărilor din intersecţie.