monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Prinţul Edward a fost primit cu pâine şi sare la Sibiel

Prinţul Edward, Duce de Kent, a vizitat, luni după-amiază, satul Sibiel, din judeţul Sibiu, el fiind întâmpinat cu pâine şi sare. După aceasta el a vizitat mai multe obiective din localitate, a primit în dar o potcoavă şi a gustat din mâncăruri tradiţionale.

Activitate intensă la Registrul Comerţului Cluj

În doar patru luni, clujenii au deschis cu aproape 1000 de firme mai mult decât pe întreg parcursul anului trecut, însă nu doar la înfiinţări de societăţi stăm „foarte bine”, ci şi la dizolvări.

UDMR s-a supărat pe „lipsa de reprezentare” guvernamentală

Senatorul UDMR Marko Bela afirmă că actualul Guvern „ar lua înapoi de unde ar putea”. Dacă aceasta este direcţia, senatorul UDMR propune să se refacă Regiunea Autonomă Maghiară, Universitatea "Bolyai" şi UMF Târgu Mureş, cum a fost în anii ‘40-‘50, adică exclusiv maghiare, precizând imediat că nu doreşte asta.

Primele pensii ajung la pensionarii clujeni

După ce, mai bine de un an, pensionarilor li s-a reţinut o parte din venit pentru sănătate, luna aceasta este prima în care pensiile nu li s-au mai impozitat.

Ponta, despre ministerul lui Rus: „Ştiţi cum e la poliţie: l-au predat”

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că ministrul de Interne, Ioan Rus, i-a comunicat faptul că cei doi fraţi Cămătaru au fost prinşi, el replicându-le jurnaliştilor care i-au atras atenţia că Nuţu Cămătaru nu a fost prins, ci s-a predat: „Ştiţi cum e la poliţie: l-au predat”, informează Mediafax.

Universitatea Craiova, exclusă din FRF!

Clubul SCFC U Craiova SA a fost exclus luni din Federaţia Română de Fotbal, în cadrul Adunării Generale a FRF. Decizia a fost luată cu 168 de voturi pentru, 18 abţineri şi cinci voturi împotrivă.

Arbitrii străini la finala Cupei și la "U" - CFR

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, luni, cererea celor două finaliste ale Cupei României - Timişoreana, Dinamo Bucureşti şi Rapid Bucureşti, ca întâlnirea să fie condusă de o brigadă de arbitri din străinătate.

Cursul BNR a atins un nou nivel record: 4,4373 lei/euro

Banca Naţională a României (BNR) a publicat luni un nou nivel record pentru cursul de referinţă, de 4,4373 lei/euro, deşi cotaţiile leului au depăşit 4,44 lei/euro la jumătatea zilei, iar dealerii spun că banca centrală nu ar fi intervenit vizibil în piaţă. Precedentul maxim istoric a fost atins vineri, la 4,4265 lei/euro.

Pink Martini, live în premieră la Cluj-Napoca!

Pe data de 29 mai 2012, Diesel Events va aduce, în premieră la Cluj-Napoca, celebra orchestră Pink Martini, formată din 13 muzicieni de excepţie şi condusă de inconfundabilul pianist Thomas Lauderdale.

Cum s-a văzut finala din tribună

Bucureștiul și România au trecut un examen important: organizarea finalei Europa League, cel mai semnificativ eveniment sportiv găzduit vreodată de țara noastră.