monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

„U“ a pierdut la Galați

Universitatea Cluj a pierdut meciul din deplasare cu Oțelul Galați, 0-2. Pentru „studenți“ urmează două meciuri pe teren propriu, cu Voința Sibiu și rejucarea partidei cu CFR.

UDMR este supărată pe „haiducul“ Ponta

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sâmbătă că Uniunea va ataca în contencios-administrativ ordonanţa de urgenţă a guvernului Ponta. Prin această ordonanţă de urgenţă au fost retrase sumele alocate primăriilor şi consiliilor judeţene din fondul de rezervă al guvernului.

Mircea Jorj critică PUG-ul orașului

Președintele PSD Cluj-Napoca crede că proiectul de traversare Est-Vest şi Vest-Est a oraşului „este o eroare fundamentală”.

Marius Bojiţă: „Ar fi bine să reducem zahărul din alimentaţie”

Profesorul universitar dr. Marius Bojiţă de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca spune că ar fi bine să renunţăm la folosirea zahărului şi a produselor pe bază de zahăr din alimentaţie, pentru că acestea produc un dezechilibru metabolic în organism, afectează secreţia de insulină şi conduc spre diabet, boală ce se asociază cu afecţiuni ale inimii şi vaselor de sânge, accidente vasculare şi insuficienţă renală.