monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Mircea Bornescu („U”) a fost audiat la LPF

Mircea Bornescu a fost audiat la Comisia de Disciplină a LPF în legătură cu incidentele de la meciul "U" - CFR, declanşate după ce l-a agresat pe Cadu, informează realitatea.net.

Universitatea joacă la Galați

Universitatea Cluj va juca în deplasare cu campioana Oțelul Galati, un meci din cadrul etapei a 32-a a Ligii 1.

Teste gratuite pentru depistarea astmului

Până pe 18 mai, clujenii pot să îşi facă teste gratuite, denumite spirometrii, pentru a afla dacă suferă de astm, o boală cronică de plămâni, caracterizată prin probleme recurente de respiraţie şi prin simptome ca lipsa de aer, respiraţie şuierătoare, senzaţie de apăsare în piept şi tuse.

Habitat for Humanity, de 13 ani în Cluj

Asociaţia Habitat for Humanity marchează, pe 13 mai, 13 ani de existenţă în Cluj. Vor fi organizate două acţiuni: oameni de afaceri vor munci pentru o locuinţă din Câmpeneşti, iar pe Cetăţuie vor fi lansate 76 de lampioane.

Cursul BNR a urcat la 4,4265 lei/euro

Referinţa anunţată vineri de Banca Naţională a României (BNR) a atins un nou maxim istoric, de 4,4265 lei/euro. Aceasta în condiţiile în care leul s-a depreciat semnificativ pe piaţa interbancară, deşi banca centrală a fost prezentă indirect pentru a limita scăderea monedei naţionale, potrivit dealerilor.

Box la Sala Sporturilor!

Duminică, 13 mai, începând cu ora 11, Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca va găzdui competiţia Cupa CS Univers, organizată de gruparea cu acelaşi nume.