monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Niculescu rămâne pe 29

Românca Monica Niculescu se menţine pe locul 29 în clasamentul celor mai bune jucătoare jucătoare profesioniste de tenis din lume (WTA), dat publicităţii luni.

Cupa Compas la Orientare

109 concurenţi de la 10 cluburi din 7 judeţe  au luat startul şi au ajuns la sosire la concursul de orientare organizat sâmbătă, 21 aprilie, de câtre CS Compass Cluj în pădurea Arvat.

CFR a pierdut șefia Ligii 1!

„Feroviarii” au pierdut surprinzător, 2-4 în Gruia în fața Concordiei Chiajna, echipă pe care au depășit-o în tur cu 4-0.

De ce apare şi cum tratăm boala de reflux gastroesofagian?

Doctorul Cosmin Puia, medic primar chirurgie generală la Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie „Prof Dr Octavian Fodor Cluj” explică, în numărul de astăzi, ce este boala de reflux gastroesofagian, de ce apare şi cum poate fi tratată.

159 secţii de votare în Cluj-Napoca

Anul acesta, numărul total al secţiilor de votare amenajate pentru alegerile locale din iunie va fi de 159, mai multe decât anul trecut.

Promisiuni de reîntregire a salariilor bugetarilor

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat ieri că preocuparea majoră a PDL şi a coaliţiei este reîntregirea salariilor bugetarilor, arătând că decizia va aparţine Guvernului.

Studenţii vor propune soluţii pentru amenajarea Cetăţuiei

Aproximativ 100 de studenţi de la facultăţile de Arhitectură, Peisagistică, Arte şi Design din Cluj-Napoca, dar şi din ţară vor participa la o tabără de vară, în primele două săptămâni de la începutul lunii iulie, în cadrul căreia vor studia zona Cetăţuii.

UBB reintroduce admiterea la toate facultăţile

Rectorul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca, Ioan Aurel Pop a anunţat ieri că admiterea la facultăţile UBB se va face pe bază de teste de admitere, începând de anul viitor.

Influență la „cel mai înalt nivel al administraţiei fiscale”

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va avea ca prioritate lupta cu grupuri evazioniste puternice, care au capacitatea de a influenţa decizii la „cel mai înalt nivel al administraţiei fiscale”, a declarat noul preşedinte al ANAF, Şerban Pop.