monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Maratonul Clujului, ediția a doua

Duminică, în 22 aprilie 2012, la ora 9, va avea loc a doua editie a evenimentului Vodafone Cluj Marathon.Asociaţia Runners Club şi Bigtime Production, în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Judeţean Cluj şi Federaţia Română de Atletism, sunt organizatorii acestui eveniment sportiv. Competiția va cuprinde 5 probe diferite. Acţiunea principală este Maratonul, pe o distanţă de 42,195 km, având partener oficial pe Vodafone. Patru  alte  probe completează evenimentul: Semimaratonul – pe o distantă de 21,0975 km; Maraton Ștafeta –echipe formate din 4membri vor alerga individual distanța de 10,55 km; Crosul Banca Transilvania, care se desfăşoară pe o distanţă de 6 km; Cursa pentru copii, pe distanţa de 2 km.Peste 2000 de alergători profesionişti şi amatori din ţară şi străinătate vor lua startul pe Cluj Arena. La cele 5 probe s-au înscris deja sportivi din Ungaria, Moldova, Ucraina, Italia, Venezuela, SUA, Grecia iar din ţară cei mai mulţi înscrişi sunt din Cluj-Napoca, Bucureşti, Sibiu şi Baia-Mare.

A decedat Gheorghe Bodea

Istoricul Gheoghe Bodea, un mare suporter al Universității Cluj, a decedat ieri într-un spital din Budapesta.

Arbitrii străini la derby-uri

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, miercuri, propunerea Ligii Profesioniste de Fotbal de aducere a unor arbitri străini la anumite partide din Liga 1.

Clasa politică, poftită la serviciu

Preşedintele Comisiei Juridice de disciplină şi imunităţi din Camera Deputaţilor, Daniel Buda, precizează faptul că în urma dezbaterilor din comisie de marţi, 17 aprilie, s-a întocmit raportul pe proiectul de revizuire a legii fundamentale ce urmează a fi supus dezbaterii şi adoptării în plenul Camerei Deputaţilor.

Buda: Ponta face politică ipocrită

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda nu este de acord cu „maniera ipocrită“ de a face politică a liderului USL, Victor Ponta.

Like! pentru poneiul Rocky

„Nenea” Mircea este convins că mediatizarea pe Facebook a refuzului Primăriei de a-i mai acorda anul acesta avizul îl va salva.

40.000 de clujeni au datorii la salubritate

Aproximativ 40.000 de clujeni au datorii la serviciile de salubritate şi există riscul ca firmele să refuze să mai presteze aceste servicii.

Nokia a plecat cu jumătate din producția industrială locală!

Plecarea companiei Nokia din județul Cluj afectează în mod drastic rezultatele obţinute de industria locală, domeniul scăzând în februarie cu 46,1% faţă de aceeaşi lună din anul  2011, potrivit Direcţiei Regionale de Statistică (DRS) Cluj.