monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Întâlnesc campioana

Vicecampioanele de la „U“ Jolidon se vor duela astăzi cu campioanele de la Oltchim Râmnicu Vâlcea, într-un meci din cadrul etapei a 21-a a Ligii Naționale.

Badea a semnat cu FC Brașov

Ionuţ Badea, fostul antrenor al Universității Cluj,  a fost prezentat oficial la FC Braşov, el semnând un acord valabil pe trei sezoane şi având un staf format din Dragoş Radu (antrenor secund), Luigi Maione (preparator fizic) şi Andrei Santa (antrenor cu portarii).

La un pas de semifinale

Campionii de la „U“ Mobitelco BT vor juca astăzi cea de a treia partidă cadrul sferturilor de finală ale play-off-ului Diviziei A.

Inflaţia din România este sub media din UE

Rată anuală a inflaţiei în luna martie 2012 comparativ cu luna februarie 2012 a rămas neschimbată atât în Uniunea Europeană (2,9%) cât şi în zona euro (2,7%), conform datelor revizuite publicate, marţi, de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

Congresul Coordonatorilor Erasmus 2012, la UBB Cluj

Peste 300 de coordonatori ai programului Erasmus din Europa şi experţi în domeniul învăţării pe tot parcursul vieţii vor analiza, la Cluj-Napoca, începând de joi, la Congresul Coordonatorilor Erasmus 2012 - ERACON, modalităţile de îmbunătăţire şi dezvoltare a acestei platforme educative bazate pe schimbul de studenţi între ţările comunitare.

Registru pentru donatorii de organe post-mortem

Persoanele care vor să devină post-mortem donatori de organe pentru transplant vor fi înscrise din timpul vieţii într-un registru naţional creat la Ministerul Sănătăţii, pe baza unei declaraţii notariale, potrivit unui proiect supus dezbaterii publice.

Anchetă a Avocatului Poporului la Institutul Cantacuzino

Avocatul Poporului desfăşoară o anchetă proprie referitoare la neproducerea unor vaccinuri de către Institutul Cantacuzino, aspect considerat o încălcare a dreptului fundamental la sănătate, se arată într-un comunicat al Avocatului Poporului.

18 morți în accidentele de circulaţie produse în perioada Paştelui

În perioada sărbătorilor de Paşte, respectiv între 13 şi 15 aprilie, poliţiştii rutieri au înregistrat, la nivel naţional, 92 de accidente de circulaţie grave, care s-au soldat cu 18 persoane decedate şi 88 de răniţi grav, informează un comunicat al Poliţiei Române.

FMI a îmbunătăţit estimarea de creştere a economiei mondiale

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a îmbunătăţit uşor estimarea de creştere a economiei mondiale în acest an, de la 3,3% prognoza din ianuarie, la 3,5%, şi anticipează o contracţie mai redusă, de 0,3%, faţă de 0,5% anterior, pentru zona euro.