monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Silvășan a revenit pe teren!

„U“ Mobitelco BT a învins clar pe Dinamo București, 113-68. La clujeni a revenit căpitanul Mihai Silvășan.

S-a stins actorul Ion Lucian

Actorul Ion Lucian a încetat din viață sâmbătă seară, la vârsta de 88 de ani. Din 11 martie, el era internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, cu suspiciune de bronhopneumonie şi anemie.

Show Nigel Kennedy la Teatrul Național

Violonistul britanic Nigel Kennedy a încântat publicul clujean, având o prestație superbă la spectacolul de sâmbătă seara.

Nivelul redevențelor pentru resurse minerale, din nou în discuția guvernului

Guvernul Mihai-Răzvan Ungureanu a reintrodus în circuitul de avizare o ordonanţă de urgenţă privind majorarea redevenţelor unor resurse minerale. În urmă cu trei luni, Cabinetul Emil Boc adoptase actul normativ, însă nu l-a trimis la Monitorul Oficial, spre publicare, a declarat, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

Monica Macovei susține două conferințe la Cluj

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, va susţine astăzi, la Cluj, două conferinţe, informează biroul de presă al al Episcopiei Greco-catolice de Cluj-Gherla.

USL Cluj şi-a anunţat candidaţii la Consiliul Judeţean

Liderul PSD Cluj, Remus Lăpuşan a declarat că Uniunea îşi propune să obţină cel puţin 19 locuri în Consiliul Judeţean, pentru a deţine majoritatea. Lista candidaţilor USL va fi paritară, iar primul pe aceasta va fi candidatul USL la şefia Consiliului Judeţean, deputatul liberal Horea Uioreanu.

Europarlamentarii au votat pentru un sediu unic

Parlamentul European a avut pe ordinea de zi din data de 29 martie raportul Vaughan privind estimările de venituri şi cheltuieli ale PE, pentru exerciţiul financiar 2013.

Ministrul Economiei vrea să redeschidă minele din Maramureş

Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Lucian Bode, a declarat, sâmbătă, la Baia Mare, că susţine reactivarea perimetrelor miniere din judeţul Maramureş închise în anul 2007, citat de Agerpres.

Luni debutează InfoTech 2012

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT), în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va da startul proiectului InfoTech, care se va desfășura în perioada 2-11 aprilie 2012 în cadrul instituției de învățământ clujene.