monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Expoziţie pictură „Creativitate – Experiment”

Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” organizează astăzi, începând cu ora 17.00, în spaţiul Galeriei „Arte” (str. Vasile Alecsandri, nr. 1) vernisajul expoziţiei de pictură „Creativitate – Experiment”.

Victorie pentru „feroviari“

CFR Cluj a obținut prima victorie în meciurile amicale jucate în cadrul cantonamentului din Antalya.

Alina Dumitru, bronz la Paris

Alina Dumitru a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz a categoriei 48 de kilograme, la Grand Slam Paris la judo.

Victorie în Cupa Europeană a națiunilor

Sâmbătă, pe terenul curăţat timp de 6 ore de zăpadă al Stadionului „Arcul de Triumf“ din Bucureşti, echipa României a învins cu scorul de 15-7 (5-7) formaţia Portugaliei, într-un meci contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor la rugby, punctele fiind înscrise de Lemnaru (min. 7), A. Ursache (66) - eseuri, Vlaicu - 1 l.p., 1 transformare, respectiv Aguilar (23) - eseu, Pedro Leal - 1 transformare.

Plecarea lui Rekkers de la BT a crescut valoarea acţiunilor

Demisia lui Robert Rekkers (foto) din funcţia de director general al Băncii Transilvania (BT) şi din calitatea de membru al Consiliului de Administraţie de acum două săptămâni pare să fi influenţat favorabil cotaţia titlurilor pe bursă.

FMI a revizuit în minus cu 0,3% prognoza de creştere economică a României

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a revizuit în scădere uşoară prognoza de creştere economică a României pentru acest an, de la 1,8-2,3% la 1,5-2%, dar nu exclude în continuare posibilitatea ca PIB să urce cu mai mult de 2%, au declarat pentru Mediafax mai multe surse apropiate discuţiilor.

Hoaţă din buzunare, prinsă la Cluj

O femeie de 31 de ani din Baia-Mare, suspectă de mai multe furturi din buzunare, a fost prinsă de poliţiştii clujeni.

Cursuri pentru studenţi despre cum să începi o afacere personală

Facultatea de Business a Universităţii Babeş-Bolyai derulează, timp de doi ani, începând din luna februarie, un program menit să îi înveţe pe studenţi cum să se angajeze pe piaţa muncii, dar şi paşii de urmat pentru deschiderea unei afaceri personale.

Plecarea lui Boc de la Guvern, dorită de mai mulţi democrat liberali

Cei mai mulţi democrat-liberali doresc plecarea urgentă a lui Emil Boc din postul de premier şi susţin inclusiv înlăturarea acestuia din fruntea partidului, generând o presiune pentru acest lucru, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid, potrivit cărora o decizie este aşteptată în curând.

Codaşi la locuri de muncă vacante

Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, săptămâna aceasta numai 18 posturi vacante sunt disponibile în Cluj.

Clujul ar putea avea elicopter SMURD

Consilierii locali au votat, în şedinţa de Consiliu Local de vineri, alocarea a 100000 lei pentru achiziţionarea unui elicopter SMURD pentru judeţul Cluj. Elicopterul ar urma să deservească toate judeţele din Ardeal.

Clujenii sunt chemaţi să protesteze împotriva ACTA

Clujenii sunt invitaţi, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, să iasă în stradă pe 11 februarie pentru a protesta împotriva introducerii ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement sau Tratatul Comercial Anti-Contrafacere).

Franks: Sistemul sanitar este defect şi trebuie reformat

Sistemul de sănătate este defect şi sunt necesare reforme semnificative, chiar dacă îngrijorarea populaţiei faţă de astfel de schimbări este de înţeles, a declarat şeful misiunii FMI de evaluare a acordului preventiv, Jeffrey Franks.

Boc nu comentează „speculaţiile“ privind demisia sa

Premierul Emil Boc a fost întrebat, la sfârşitul săptămânii trecute, dacă demisionează în zilele următoare, el spunând că nu comentează „asemenea decizii sau speculaţii” şi că ştie ce are de făcut, arată Mediafax.