monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Meci greu pentru campioni

Campiona sezonului trecut va primi vizita câștigătoarei Cupei României din acest sezon, BCM „U“ Pitești.

Pițurcă vrea să fie neînvins în 2012

Victor Pițurcă, selecționerul naționalei de fotbal a României, a declarat ieri că își dorește ca „tricolorii“ să nu piardă nici un meci în 2012.

Fişele fiscale trebuie depuse până miercuri!

Acesta este ultimul an în care angajatorii mai trebuie să completeze fișele fiscale. Din 2013, când ar fi trebuit să fie depuse fişele pentru anul fiscal 2012, aceste documente vor deveni istorie.

Spitalul Clujana, dator în 2011, cu peste 7 milioane lei

Spitalul Municipal Clujana a încheiat anul trecut cu datorii de peste 7 milioane lei către furnizorii de medicamente, materiale sanitare şi alte servicii, din cauza sumelor mult prea mici alocate de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Cluj.

Popririle au un cont unic

În urma modificărilor şi completărilor aduse Codului de procedură fiscală, sumele reţinute de la debitori, aferente creanţelor fiscale pentru care au fost instituite popriri, vor fi virate intr-un cont unic – 50.67.02 – , a cărui codificare IBAN pentru trezoreriile din judeţul Cluj se prezintă, potrivit  Direcţiei Generale a Finaţelor Publice Cluj (DGFP) astfel:

Jandarmii au trimis ajutoare în Vrancea

Jandarmii clujeni din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj (IJJ) alături de colegii din judeţul Vrancea au finalizat distribuirea unui număr de aproximativ 450 de pachete cu alimente neperisabile (ulei, făină, orez, paste, zahăr, conserve de carne, apă minerală şi plată, dulciuri) pentru persoanele sinistrate din cauza ninsorilor abundente.

Bani pentru plăcuţe informative multilingve

Consilierii judeţeni au alocat Primăriei Cluj-Napoca, la sfârşitul săptămânii trecute suma de 60.000 de lei pentru realizarea unor plăcuţe multilingve informative, deşi aceasta nu a solicitat fonduri şi nici nu are un proiect în acest sens.

UDMR șantajează Coaliția cu aplicarea Legii Educației

Vicepremierul Marko Bela a declarat sâmbătă, de la tribuna Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de la Târgu Mureş, că nu poate fi de acord ca Legea Educaţiei să fie aplicată doar parţial, cum se întâmplă la UMF Târgu Mureş, şi că în următoarele săptămâni ori se rezolvă această problemă, ori se va vedea dacă UDMR continuă cu acest Guvern.

PDL Cluj își dorește candidatura lui Boc la Cluj

Chestionat cu privire la o eventuală candidatură a fostului premier Emil Boc pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, președintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă că „domnul Boc ştie ce are de făcut şi, cu siguranţă va lua cea mai bună decizie pentru el şi pentru PDL. Oricum, decizia îi va aparţine în totalitate. În mod cert ne dorim un astfel de candidat“.

PC are candidat la Câmpia Turzii. PSD şi PNL susțin un altul

Liderul Partidului Conservator Cluj, Şerban Rădulescu, acuză PSD şi PNL că ignoră propunerile conservatorilor în stabilirea candidaţilor la alegerile locale, cum de altfel, „ne-au obişnuit, de la începutul negocierilor“.

Evaziune fiscală de 20 mil. €. Poliția face descinderi în cinci județe

Treizeci de percheziţii au loc, duminică dimineaţă, în judeţele Mehedinţi, Cluj, Hunedoara, Timiş şi Argeş. Percheziţiile au vizat un grup infracţional organizat, format din 34 de persoane, specializat în evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul cauzat prin aceste activităţi fiind de 20.000.000 de euro.