monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

JAF ARMAT la o bancă din Capitală

Un jaf armat a avut loc, luni după-amiaza, la o bancă din Capitală, hoţul, care purta o cagulă, i-a ameninţat cu arma pe cei doi angajaţi ai unităţii, care nu era păzită, luând o sumă de bani, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Vremea se va încălzi în toate zonele ţării, inclusiv la munte

Vremea se va încălzi în toate zonele ţării în intervalul 24 decembrie 2012 - 6 ianuarie 2013, inclusiv la munte, unde temperaturile vor creşte cu aproximativ 8 grade, potrivit estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Rusia: Mausoleul lui Lenin este renovat pentru prima oară în 80 de ani

Kremlinul a anunţat luni renovarea mausoleului lui Lenin din Piaţa Roşie, la două săptămâni după ce preşedintele Vladimir Putin a părut să respingă ideea închiderii sale şi a înhumării mumiei liderului comunist, subiect de dezbateri intense după căderea regimului comunist în 1991, relatează AFP.

Principalele măsuri ale programului lui Mario Monti

Ocuparea forţei de muncă, justiţie, creştere, fiscalitate, Europa, fraudă fiscală - acestea sunt marile teme abordate de Mario Monti în programul său publicat duminică pe Internet (www.agenda-monti.it) şi intitulat "A schimba Italia, a reforma Europa, un program pentru un angajament comun", informează luni AFP.

Tabletele iau locul păpuşilor Barbie, sub pomul de Crăciun

Crăciunul aduce în 2012 o nouă tradiţie în familie, tot mai mulţi copii găsind sub pom tablete în locul păpuşilor Barbie şi maşinuţelor, industria producătoare de jucării încercând să găsească o soluţie pentru a rămâne relevantă în concurenţa cu noul val, potrivit Financial Times.

Ce le transmite președintele Traian Băsescu românilor, de Crăciun

"Dragi români, cu ocazia sărbătorii Naşterii Domnului, doresc să vă adresez gândurile mele cele mai bune însoţite de urări de sănătate, prosperitate şi de linişte sufletească. Fie ca aceste sărbători să ne reînnoiască dorinţa de a construi împreună un viitor mai bun. Crăciun fericit!", se arată în mesajul preşedintelui.

ABERANT: Gigi Becali se consideră „mai INTELECTUAL” decât 90% dintre PARLAMENTARI

Invitat la România TV, Corneliu Vadim Tudor a povestit că l-ar fi auzit pe noul deputat Gigi Becali folosind un limbaj colorat în calitate de europarlamentar. În replică, Becali s-a lăudat că el este mai "intelectual" decât 90% dintre parlamentari, singurul cu care nu se poate compara fiind "titanul" C.V. Tudor, scrie EVZ.ro. 

Huffington Post: Este o ruşine că românii nu sunt mândri de Revoluţia din 1989

Evenimentele din decembrie 1989 din România sunt considerate “cu adevărat" o revoluţie, spre deosebire de "mulţi dintre români", de către unul dintre bloggerii care scriu pentru ediţia britanică a Huffington Post. Bloggerul, de origine scoţiană, spune că românii nu cred în revoluţie, deoarece "iubesc teoria conspiraţiei".

Recomandările medicilor pentru perioada sărbătorilor

Medicii au emis o serie de recomandări pentru populaţie pentru perioada Sărbătorilor. Recomandările se referă la consumul de alimente şi de alcool, dar şi la expunerea la frig, scrie Mediafax.