monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Prinţesa Madeleine a Suediei se va căsători pe 8 iunie 2013a

Prinţesa Madeleine (30 de ani), cel de-al treilea copil al Regelui Suediei, se va căsători pe 8 iunie 2013 cu cetăţeanul americano-britanic Christopher O'Neill (38 de ani), la capela Palatului Regal din Stockholm, a anunţat duminică Curtea Regală, transmit AP şi AFP.

FMI cere Franţei să stimuleze competitivitatea economică

FMI cere Franţei moderaţie în privinţa salariilor, reformarea pieţei muncii şi mai multă concurenţă în sectorul serviciilor, în condiţiile în care economia, a doua ca mărime în Europa, a pierdut din cota pe piaţa exporturilor şi are o perspectivă de creştere fragilă, scrie Mediafax.

Zăpadă de 50 de centimetri pe pârtiile din Poiana Braşov şi Predeal

Mii de turişti se află în acest weekend pe pârtiile din judeţul Braşov, unde zăpada măsoară peste 50 centimetri, sezonul de schi în Poiana Braşov fiind deschis oficial, sâmbătă seară, cu un concert şi cu coborârea cu torţe a monitorilor de schi pe pârtia Bradul din staţiune, scrie Mediafax.

RETROSPECTIVĂ/ 2012 - anul privatizărilor amânate

Privatizările programate pentru anul 2012 sau vânzările pachetelor minoritare ale companiilor deţinute de stat au fost amânate pentru anul 2013, majoritatea termenelor asumate în acordul statului român cu instituţiile financiar bancare internaţionale nefiind îndeplinite în 2012, scrie Agerpres.

Coreea de Nord ar putea avea SUA în raza sa de acţiune cu rachete (Coreea de Sud)

Lansarea unei rachete în spaţiu în această lună de către Coreea de Nord arată că Phenianul a pus probabil la punct o tehnologie, suspectată de mult timp de către Occident, care-i permite să tragă rachete cu focoase pe o distanţă de peste 10.000 de km, luând în raza sa de acţiune coasta vestică a SUA, au estimat oficiali militari sud-coreeni, relatează duminică Reuters şi AFP.

ALARMĂ CU BOMBĂ pe Otopeni

Brigada Antiteroristă a Serviciului Român de Informaţii a intrat în procedură standard în ceea ce priveşte astfel de evenimente, după ce au existat informaţii conform cărora la bordul unui avion al unei companii italiene ar exista nişte bagaje suspecte, a declarat duminică pentru AGERPRES, Sorin Sava, purtător de cuvânt al SRI.

Scandal cu înjurături şi semne obscene între un şofer şi un taximetrist

Doi şoferi, dintre care unul taximetrist, şi-au adresat injurii şi semne obscene, după ce taximetristul ar fi ieşit dintr-o staţie de autobuz fără să se asigure şi ar fi intrat pe banda de mers fără să acorde prioritate şoferilor care se aflau în trafic. Cu toate că avea clienţi în maşină, taximetristul a arătat semne obscene către şoferul care nu l-a lăsat să treacă.