monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

100 de jandarmi vor patrula în oraş pe durata sărbătorilor

În perioada sărbătorilor de iarnă, efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca îşi vor intensifica activitatea şi vor veghea la ordinea şi liniştea publică pentru prevenirea şi combaterea producerii unor fapte antisociale.

“O faptă bună de Crăciun"

“O faptă bună de Crăciun" a continuat şi în 2012 pentru EBS România, Autoworld, Autoboca şi RMB InterAuto.

HTC vrea să lanseze în 2013 tablete Windows de 7 şi 12 inci

Grupul taiwanez HTC vrea să lanseze anul viitor o gamă de tablete cu sistem de operare Windows, modele de 7 inci şi 12 inci, varianta mai mică urmând să poată efectua şi apeluri telefonice, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei, scrie Mediafax.

PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea în week-end

Sâmbătă, în ţară, vremea va fi rece, geroasă mai ales dimineaţa şi noaptea în regiunile centrale, estice şi sudice. Cerul va fi temporar noros şi va fulgui, local în zona de munte şi izolat în rest, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.

Mitropolitul Andreicuţ: amintirea eroilor Revoluţiei se stinge din inima noastră

În cuvântul pe care l-a rostit astăzi, la slujba de pomenire a eroilor Revoluţiei din 1989, Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, IPS Andrei Andreicuţ a subliniat că încet, încet, amintirea celor care au căzut pentru libertate acum 23 de ani se stinge din inima şi memoria noastră.

WikiLeaks va publica un milion de documente în 2013

Site-ul WikiLeaks, specializat în divulgarea rapoartelor secrete, va publica un milion de documente în 2013, a anunţat joi fondatorul său Julian Assange, într-o intervenţie de la balconul ambasadei Ecuadorului la Londra, unde se refugiază de şase luni.

O elevă de 16 ani plănuia un masacru într-o şcoală din Arizona

Poliţia a arestat joi o adolescentă în vârstă de 16 ani care planifica un atac sângeros în liceul la care învaţă, în statul Arizona (sud-vest), iar ulterior să se sinucidă, au anunţat autorităţile locale, după aproape o săptămână de la atacul armat comis într-o şcoală din Newtown.

Revoluţionarii clujeni protestează pentru indemnizaţii

Membrii asociaţiilor de revoluţionari din Cluj-Napoca protestează, astăzi, în semn de nemulţumire faţă de Guvernul Ponta care a decis să menţină şi anul acesta tăierea indemnizaţiei pentru revoluţionari.

Eroii Revoluţiei, comemoraţi, astăzi la Cluj-Napoca

Aproximativ 20 de persoane, majoritatea membri ai asociaţiilor revoluţionarilor au depus coroane de flori la două puncte cheie de la Revoluţia din 1989: Astoria şi Piaţa Unirii, la monumentul Stâlpii Împuşcaţi.

UPDATE: Fiul lui Uioreanu, arestat pentru 19 zile

Avocatul Tiberiu Ban a fost foarte scurt în declaraţii după ce magistraţii Tribunalului Cluj au decis arestarea clientului său, Alexandru Uioreanu, pentru o perioadă de 19 zile. Ban a declarat că a atacat hotârârea cu recurs, fără a face alte comentarii.

Rusia: 56 de morţi într-o săptămână din cauza frigului

Temperaturile glaciale care s-au abătut asupra Rusiei au provocat moartea a încă două persoane în ultimele 24 de ore ridicând bilanţul la 56 de morţi într-o săptămână din cauza valului de frig, transmite vineri AFP.