monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Hillary Clinton Hillary Clinton a suferit o comoţie cerebrală

Secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, a leşinat şi a suferit o comoţie, iar acum se recuperează, informează sâmbătă agenţiile internaţionale de ştiri. Hillary Clinton se reface la locuinţa sa după ce a suferit o comoţie cerebrală, a anunţat sâmbătă un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat, citat de Reuters.

Nelson Mandela a fost operat de calculi biliari

Nelson Mandela a fost operat de calculi biliari şi se recuperează după această intervenţie chirugicală reuşită, la opt zile de la internarea sa în spital pentru o infecţie pulmonară, a declarat sâmbătă preşedinţia sud-africană.

Cine este Adam Lanza, autorul masacrului din şcoala primară din Connecticut

Presupusul autor al masacrului care s-a soldat cu moartea a 20 de copii şi 6 adulţi, la o şcoală primară din Connecticut, a fost identificat drept Adam Lanza. Mama sa, Nancy Lanza, învăţătoare la şcoala unde a avut loc masacrul, ar fi fost asasinată chiar de fiul ei, în propria casă din Newtown, cu puţin înainte de atac. Poliţia investighează dacă asasinul suferea de o tulburare de tip autist, numită sindromul Asperger, notează sâmbătă cotidianul spaniol El Mundo.

Trenuleţe în miniatură pentru salvarea liniei de cale ferată Oraviţa-Anina

O expoziţie de trenuleţe şi machete se desfăşoară în acest sfârşit de săptămână la gara din Cluj-Napoca. Scopul expoziţiei este de a atrage atenţia asupra uneia dintre cele mai vechi linii de cale ferată din ţară, Oraviţa-Anina, construită de austrieci în urmă cu mai bine de 150 de ani, linie pe care autorităţile vor să o închidă. Intrarea la expoziţie costă 5 lei.

MCSI: Procentul fix de 51% propus investitorului conferă o valorificare maximală a participaţiei statului la Poşta Română

Un procent fix de 51% propus investitorului interesat de Compania Naţională Poşta Română conferă claritate procesului de privatizare şi valorificare maximală a participaţiei statului la momentul tranzacţiei şi în perspectivă, la momentul exit-ului, se arată într-un comunicat al Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, remis, vineri Agerpres.

COD GALBEN DE PLOI de sâmbătă seara până luni dimineaţa

Directorul general al ANM, Ion Sandu, a anunţat, la comandamentul de iarnă de la MAI, că va fi emisă o atenţionare cod galben de ploi, valabilă de sâmbătă seară până luni dimineaţă, cantităţi însemnate de precipitaţii fiind aşteptate în Banat şi în Crişana.Potrivit directorului Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în Banat s-ar putea înregistra până la 25 de litri pe metru pătrat, iar în Crişana, până la 15 litri pe metru pătrat, scrie Mediafax.