monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost reţinut pentru 24 de ore

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost reţinut, sâmbătă, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat din nou de către procurorii anti-corupţie, în dosarul în care este cercetat pentru deturnare de foduri, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Traian Băsescu a avut o videoconferinţă cu militarii din Afganistan

Preşedintele Traian Băsescu a avut sâmbătă de la ora 14,00 o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii din Afganistan şi militarii de pe Fregata „Regele Ferdinand” din Golful Aden, informează Administraţia Prezidenţială.

Marius Popescu, după 1-1 cu Pandurii: U Cluj renaste, vom rezista pana la capat

Antrenorul Universităţii Cluj, Marius Popescu, a criticat dur arbitrajul la finalul meciului de pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, declarând că observatorii au fost paraleli după ce nu au văzut un offside clar. Popescu a mai precizat că Universitatea Cluj merita să câştige meciul de aseară.

Ziua Naţională a României, sărbătorită la Cluj-Napoca

Sute de clujeni au participat sâmbătă dimineaţa la manifestările dedicate Zilei Naționale a României care au început la Cluj-Napoca cu o slujbă religioasă în Catedrala Mitropolitană din Piața Avram Iancu.

Paradă militară de excepţie pe străzile Clujului de Ziua Naţională a României

Peste 300 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, SRI şi Serviciului de Protecţie şi Pază au participat sâmbătă, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale, care a început pe Bulervardul Eroilor, piaţa Avram Iancu şi s-a încheiat pe strada Dorobanţilor.

Parada militară de la Arcul de Triumf s-a terminat

Peste 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, SRI şi Serviciului de Protecţie şi Pază vor participa sâmbătă, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale, în piaţa Arcului de Triumf.

Foc de artificii de 1 Decembrie

Peste 8000 de clujeni au vizionat, cu ocazia Zilei Naţionale a României, focul de artificii din Piaţa Avram Iancu care a durat mai bine de 15 minute.

Un avion a ratat aterizarea la Brazzaville: circa 20 de morţi

Un avion cargou venind de la Pointe-Noire în Republica Congo a ratat vineri aterizarea pe aeroportul din Brazzaville, făcând circa douăzeci de morţi în rândul locuitorilor unui cartier din apropiere, potrivit pompierilor congolezi, informează Associated Press şi AFP, citate de Agerpres.

Drapelul naţional a fost arborat pe vîrful Parângu Mare, la 2.519 metri înălţime

Drapelul naţional a fost arborat, de Ziua Naţională a României, pe vârful Parângu Mare, la 2519 metri înălţime, cel mai înalt din judeţul Hunedoara, la capătul unei operaţiuni desfăşurată de o echipă formată din trei jandarmi montani hunedoreni de la Postul de Jandarmerie Montană Parâng şi un salvamontist din Petroşani.