monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Marius Şumudică este noul antrenor al echipei Universitatea Cluj

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, vineri, că a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei Universitatea Cluj, semnând un contract valabil până la sfârşitul actualului sezon competiţional cu gruparea ardeleană.

BVB: Cifră de afaceri de 4,03 milioane lei în trimestrul trei, în scădere cu 33%

Cifra de afaceri a Bursei de Valori Bucureşti SA (BVB) a fost de 4,03 milioane lei în trimestrul trei din 2012, mai mică cu 33% faţa de acelaşi trimestru din 2011, din cauza scăderii sezoniere a valorii tranzacţionate pe piaţa de acţiuni şi unităţi de fond din acest an, potrivit datelor publicate vineri pe site-ul BVB.

Centrul de îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” a fost inaugurat

Arhiepiscopia Ortodoxă a Vadului, Feleacului și Clujului a inaugurat, vineri, Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din Cluj-Napoca, de pe strada Cernei, din cartierul Mărăști destinat bolnavilor de cancer aflaţi în ultima fază a bolii.

Deficitul comercial al României a depăşit 31,6 miliarde lei, în creştere cu 2,6 miliarde lei în primele 9 luni

Deficitul comercial al României a crescut, în primele nouă luni ale acestui an, cu 2,687 miliarde lei (217,3 milioane euro) comparativ cu perioada similară din 2011, totalizând 31,6 miliarde lei, în timp ce în luna septembrie acesta s-a majorat cu 86,5 milioane lei (23,2 milioane euro) faţă de aceeaşi a anului trecut, până la 3,64 miliarde lei informează vineri Institutul Naţional de Statistică (INS).

Portugalia contează pe relansarea economiei cu fondurile de la UE

Fondurile comunitare reatribuite Portugaliei de către Uniunea Europeană pentru perioada 2014-2020 vor servi în principal la finanţarea întreprinderilor şi la lupta împotriva şomajului, a afirmat joi la Lisabona ministrul portughez al economiei Alvaro Santos Pereira, scrie Agerpres.

ALEGERI ÎN SUA: Cifrelele scrutinului american

Alegerile prezidenţiale şi legislative americane care au avut loc marţi şi s-au încheiat cu victoria lui Barack Obama la Casa Albă şi fără o modificare semnificativă a componenţei celor două Camere reprezintă şi o sumă de cifre, după cum arată Agerpres.