monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clujenii sunt chemaţi să alerge pentru a ajuta diabeticii

În numele fiecărui clujean participant la marş, o firmă producătoare de medicamente va dona câte 10 lei către Centrul Clinic de Diabet din Cluj-Napoca, unde sunt trataţi în prezent 23.000 de clujeni.

USL taie salariile de la Cluj Arena

Consilierii judeţeni au votat schimbarea Consiliului de Administraţie la Cluj Arena şi la Compania de Apă Someș, indemnizaţia lunară a noilor membri fiind şi ea modificată.

Angajaţii români, printre cei mai puţin profitabili pentru multinaţionale

Angajaţii români generează printre cele mai mici venituri brute pentru fiecare euro, dolar sau leu primit de la angajator sub formă de remunerare din Europa Centrală şi de Est (ECE), ceea ce afectează competitivitatea şi atractivitatea României ca destinaţie pentru investiţii, potrivit PwC.

Euro își continuă scăderea

Banca Naţională a României (BNR) a publicat miercuri un curs de schimb în scădere pentru a 11-a sesiune consecutivă, de 4,5089 lei/euro, reprezentând cel mai redus nivel începând cu 19 septembrie.

Selecție la „U“ Mobitelco!

Clubul „U“ Mobitelco oferă copiilor șansa de a învăța baschet împreună cu antrenorul Niksa Bavcevic și cei mai buni tehnicieni din țară la nivel de juniori.

Tyler Morris se retrage din baschet!

Baschetbalistul american Tyler Morris, de la „U“ Mobitelco BT Cluj. a luat decizia de a se retrage din activitate, datorită complicațiilor apărute în urma unei accidentări la genunchi.

Comunicat de presă

Stadiul implementării proiectului „Modernizare şi extindere clădire principală liceul Alexandru Papiu Ilarian cu un corp de clădire D+P+2E şi modernizare teren sport cu anexe”

Raed Arafat, numit ministru al Sănătăţii. Arafat va depune jurământul la ora 19:00.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Raed Arafat în funcţia de ministru al Sănătăţii, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Raed Arafat va avea loc astăzi, la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

Tiparniţa de bani a SUA o va lua razna după realegerea lui Obama

Investitorii trebuie să se pregătească pentru creşteri de preţuri şi noi politici monetare expansioniste din partea Fed, după ce actualul preşedinte, Barack Obama, a câştigat un nou mandat, potrivit lui Jim Rogers, cofondator împreună cu George Soros al fondului de investiţii Quantum, scrie Mediafax.

Mitt Romney, o carieră de succes încheiată cu un eşec dureros

Prin eşecul la alegerile prezidenţiale americane de marţi, fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney îşi încheie o carieră plină de succese profesionale, dar punctată de eşecuri politice cauzate în special de imaginea unui oportunist de care nu a reuşit să scape în totalitate, informează Agerpres.

BNR a urcat prognozele de inflaţie la 5,1% pentru acest an şi la 3,5% pentru 2013

Banca Naţională a României a revizuit în urcare cu 1,9 puncte prognoza de inflaţie pentru acest an, de la 3,2 la 5,1%, cu mai mult de un punct peste limita superioară a intervalului ţintit, concomitent cu o creştere a prognozei pentru 2013 de la 3% la 3,5%, a anunţat guvernatorul Mugur Isărescu, scrie Mediafax.

Dolarul se depreciază după realegerea lui Obama ca preşedinte al SUA

Dolarul s-a depreciat miercuri, ca urmare a speculaţiilor că realegerea democratului Barack Obama în postul de preşedinte al Statelor Unite va continua politicile monetare de stimulare a economiei, care tind să slăbească moneda americană, informează Mediafax.

Realegerea lui OBAMA, dovada că grupul Bilderberg NU CONDUCE lumea

În ultimele luni, adepții teoriilor conspiraționiste l-au dat drept câștigător sigur al alegerilor prezidențiale din SUA pe rebublicanul Mitt Romney, rivalul lui Barack Obama. Motivul: a participat la reuniunea din 2012 a misteriosului și selectului CLUB BILDERBERG, despre care s-ar spune că ar conduce lumea din umbră, scrie realitatea.mobi.

Mesaj uluitor al Profetului crizei

După realegerea lui Barack Obama la Casa Albă, economistul Nouriel Roubini nu-i menajează deloc pe susţinătorii lui Mitt Romney, arată realitatea.mobi.

ALEGERI SUA: UE îl felicită pe Barack Obama

Uniunea Europeană l-a felicitat miercuri pe Barack Obama pentru realegerea sa la Casa Albă, exprimându-şi dorinţa ca UE şi Statele Unite "să îşi consolideze relaţiile bilaterale" şi să "înfrunte împreună provocările globale, în special în materie de securitate şi economie", relatează AFP.

Petrom, profit de aproape 3 miliarde lei în primele nouă luni ale anului

Petrom a înregistrat în primele nouă luni un profit net de 2,892 miliarde lei (652 milioane euro), în scădere cu 1% faţă de cel din perioada similară a anului trecut. În primele nouă luni ale anului trecut, Petrom a consemnat un profit net de 2,921 miliarde lei şi vânzări de 16,224 miliarde lei, arată Mediafax.