monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

S-a găsit „Spiritul Farmec”!

Ioana Păcurar a reuşit să suprindă cel mai bine „Spiritul Farmec” şi a câştigat provocarea lansată acum o săptămână!

Concert cu muzică de Bach pe Podul Elisabeta

A treia ediţia a expoziţiei „Oraşul Vizibil” a fost lansată, marţi, pe Podul Elisabeta prin montarea a 500 de clopoţei pe pod şi un scurt concert de Fugi de Bach.

România, locul trei în UE la creşterea preţurilor producţiei industriale în septembrie

Preţurile producţiei industriale au crescut cu 2,7% în zona euro şi cu 2,6% în Uniunea Europeană, în septembrie 2012 comparativ cu perioada similară din 2011, România înregistrând o creştere mai mult decât dublă faţă de media din UE, arată datele publicate marţi de Oficiul European de Statistică (Eurostat), scrie Agerpres.

Numărul utilizatorilor de telefonie mobilă, în creştere de 3,5 ori în 10 ani, până la 23,4 milioane

Telefonia mobilă a avut în România creşteri spectaculoase în ultimii 10 ani, înregistrând o creştere cu 257% în ceea ce priveşte numărul de utilizatori, până la 23,4 milioane la finele lui 2011 (6,6 milioane în 2003), cât şi pe traficul mediu de voce realizat lunar de un utilizator, care a atins 205 minute în 2011, faţă de 56 minute în 2003, potrivit unui raport realizat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), la 10 ani de reglementare a sectorului comunicaţiilor electronice din România.

Vezi cum va fi vremea până în 19 noiembrie

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice şi a precipitaţiilor ce se vor produce în intervalul 5 noiembrie - 19 noiembrie, în fiecare regiune a ţării. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia, arată Mediafax.