monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

„U“ Jolidon a pierdut la Koprivnica

Vicecampioana României la handbal feminin, „U“ Jolidon Cluj, a fost învinsă duminică seara de Podravka Koprivnica, cu scorul de 21-28, într-un meci din Liga Campionilor.

Un milion de euro pentru o victorie împotriva CFR-ului!

Conducerea clubului Galatasaray a decis ca jucătorii să fie recompensaţi cu suma totală de un milion de euro în cazul unei victorii în meciul cu CFR Cluj, programat miercuri, în grupa H a Ligii Campionilor, informează presa turcă.

Macovei: „PSD şi PNL nu doresc independenţa justiţiei“

Eurodeputatul PDL Monica Macovei a declarat, vineri, că obiectivul principal al PSD şi PNL este „să pună mâna pe Justiţie“ şi a acuzat cele două formaţiuni că nu doresc independenţa Justiţiei pentru ca membrii lor să nu poate fi cercetaţi.

PDL Turda vrea să inițieze procedura de dizolvare a Consiliului Local

Membrii PDL Turda au declarat, într-o conferință de presă care a avut loc, vineri, la sediul partidului, că vor iniția procedura de dizolvare a Consiliului Local, în conformitate cu prevederile Legii 215 din 2001, privind administrația publică.

290 de spoturi publicitare, devorate într-o singură noapte de clujeni

Sub conceptul de “energie pentru creativi”, Noaptea Devoratorilor de Publicitate le-a oferit clujenilor pasionaţi de reclame cele mai bune 290 de spoturi din toată lumea. Evenimentul a avut loc sâmbătă noaptea și a durat mai bine de șase ore.

„U“ Mobitelco a pierdut la Mediaș

„U“ Mobitelco BT a fost învinsă sâmbătă seara în partida din deplasare cu Gaz Metan Mediaș. Gazdele s-au impus cu scorul de 92-80.

Bloc operator ultramodern, inaugurat la Clinica de Neurochirurgie

Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj dispune, începând de vineri, de un nou bloc operator, cu cinci săli de intervenţie chirurgicală dotate cu aparatură ultramodernă, proiectul pentru realizarea acestuia totalizând două milioane de euro, care au fost alocaţi de Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi de la bugetul de stat.

Victor Ponta: FMI nu s-a opus aplicării unei TVA diferenţiate

Premierul Victor Ponta consideră că Fondul Monetar Internaţional (FMI) nu s-a opus aplicării unei Taxe pe Valoarea Adăugată (TVA) diferenţiate în România, ci a cerut o analiză foarte clară asupra efectelor bugetare, în perspectiva reducerii TVA la produsele agricole.

Bute a revenit cu o victorie!

Lucian Bute l-a învins pe rusul Denis Gracev după 12 runde, în meciul de box desfăşurat, duminică, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de român după înfrângerea în faţa britanicului Carl Froch, în mai.

Lucian Bute l-a învins pe rusul Denis Gracev după 12 runde la Montreal

Lucian Bute l-a învins pe rusul Denis Gracev după 12 runde, în meciul de box desfăşurat, duminică, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de român după înfrângerea în faţa britanicului Carl Froch, în mai. BUTE devine deţinător al centurii NABF la categoria semigrea.