monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

AVORTURILE la cerere AU CRESCUT cu 15% în judeţul Cluj

Avorturile la cerere reprezintă aproximativ 54% din totalul întreruperilor de sarcină din judeţul Cluj. În anul 2010, 1.732 de femei au făcut o întrerupere de sarcină la cerere, iar anul trecut, numărul acestora a ajuns la 1.829.

Teatrul Maghiar a aniversat astăzi 220 de ani de existenţă

Pentru a marca aniversarea a 220 de ani de Teatru Maghiar în Cluj-Napoca, astăzi a fost dezvelită o placă memorială, amplasată pe clădirea de pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 3-5, locul unde a funcţionat prima dată Teatrul Maghiar.

UEFA a ridicat măsura de suspendare a primelor pentru 2012/2013

UEFA a anunţat, vineri, că a decis ridicarea suspendării primelor pentru competiţiile europene în sezonul 2012/2013 în cazul a 16 cluburi, între care şi FC Vaslui, procedurile continuând în cazul altor grupări, printre care şi Rapid şi Dinamo, scrie Mediafax.

RATB îşi lanseză noul album la Cluj

Trupa bucureşteană Robin and the Backstabbers îşi va lansa în această seară şi la Cluj albumul “Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad”.

RATB îşi lanseză noul album la Cluj

Trupa bucureşteană Robin and the Backstabbers îşi va lansa în această seară şi la Cluj albumul “Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad”.

Peste 1.600 locuri de muncă disponibile în Cluj

Aproape 8.900 locuri de muncă îi aşteaptă pe şomeri la nivel naţional, în perioada 29 noiembrie – 5 decembrie, potrivit datelor furnizate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Cele mai mult, 1.612, sunt în judeţul Cluj, iar cele mai puţine, 3. în judeţul Caraş-Severin.

Tatăl lui Michael Jackson a suferit un atac cerebral

Tatăl lui Michael Jackson, Joe Jackson, a suferit un atac cerebral, dar, potrivit apropiaţilor săi, este în afara oricărui pericol şi se recuperează la un spital din Las Vegas.

“U” va juca astăzi cu Pandurii

Universitatea Cluj va începe astăzi returul Ligii 1, acasă, pe Cluj Arena, într-un meci Pandurii Târgu Jiu.

50 de locuinţe ANL pentru MEDICII tineri din Cluj

De anul viitor, vor fi construite 400 de locuinţe ANL pentru tinerii medici în Bucureşti şi judeţele Timiş, Iaşi, Dolj şi Cluj. În Bucureşti vor fi realizate 150 de locuinţe, iar în celelalte judeţe câte 50.

700.000 de români îşi sărbătoresc numele, astăzi, de Sfântul Andrei

Aproape 700.000 de români, dintre care 352.496 bărbaţi şi 340.406 femei, îşi sărbătoresc onomastica astăzi, în ziua Sfântului Apostol Andrei, potrivit statisticilor Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI). Conform sursei citate, 692.902 de cetăţeni români poartă numele Sfântului Apostol Andrei.