monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

VIDEO - Băsescu: Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, apoi a adormit

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, răspunzând unei întrebări referitoare la o declaraţie a liderului PNL privind o eventuală suspendare, că înţelege că "domnul Antonescu a dat al 8793-lea avertisment, după care a căzut pe spate şi a adormit", scrie Mediafax.

Băsescu: Îl invit pe Ponta să fie cinstit. În această epocă nu poţi să spui una în ţară şi alta în străinătate. Doar Nicolae Ceauşescu a crezut că poate face asta

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni, la Palatul Cotroceni, că din punctul său de vedere la ultimul Consiliu European s-a înregistrat un succes. De asemenea, preşedintele a declarat că la Consiliu toată lumea se aştepta să spună VETO şi era întrebat dacă România s-a hotărât să iasă din Uniunea Europeană, scrie Mediafax.

CNP: Cursul de schimb mediu 4,5 lei/euro în 2013

Comisia Naţională de Prognoză estimează, în varianta de toamnă a Prognozei 2012-2016, un curs de schimb mediu de 4,5 lei/euro în 2013, în creştere faţă de cel de 4,37 lei/euro estimat în varianta de primăvară.

Candidaţii clujeni care s-au luat la întrecere cu „Năstase, şapte case“

Alianţa România Curată a realizat un top al celor mai bogaţi candidaţi la alegerile parlamentare din 9 decembrie şi a constatat că celebra zicală „Năstase, şapte case” este deja istorie. Mulţi dintre aspiranţii la un fotoliu de parlamentar au depăşit cu mult această cifră, iar în multe cazuri l-au ajuns din urmă pe fostul premier şi lider PSD, acum condamnat la închisoare.

Raed Arafat: nu se poate rezolva problema vaccinului BCG repornind Institutul Cantacuzino

Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat a declarat, astăzi, că în momentul de faţă nu se vor aloca 2 milioane lei pentru repornirea Institutului Cantacuzino astfel încât acesta să producă vaccin antiTBC pentru bebeluşi, imunizarea copiilor fiind oprită de câteva zile după ce mai mulţi copii au prezentat reacţii adverse.

Burse de 50.000 de euro pentru studenții de la Universitatea Tehnică

Aproape 50000 de euro au reușit să atragă studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca prin cele 19 burse câștigate la ediția 2012 a Roberto Rocca Education Program. Acesta premiază studenți de vârf ai universităților cu profil tehnic din țară cu burse în valoare de 2.400 de euro fiecare.

Mama lui Silviu Prigoană, INTERNATĂ la Institutul Inimii din Cluj.

Mama deputatului Silviu Prigoană este internată la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, fiul acesteia spunând că ea este monitorizată de medici, nefiind prima dată când are probleme cardiace, dar că nu este vorba despre "o situaţie complicată".

Vezi cine a fost iubitul secret a lui Amy Winehouse

Un muzician britanic a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a avut o relaţie secretă cu cântăreaţa britanică Amy Winehouse, decedată în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani.

Fumatul duce la “degradarea” creierului

Fumatul afectează negativ creierul, prin degradarea memoriei, a capacităţii de a învăţa şi judeca, arată cercetători de la King's College din Londra. Studiul lor a fost publicat în “Age and Aging”.

Ceaţă în 12 judeţe din nordul, estul şi centrul ţării

Meteorologii au avertizat, luni dimineaţă, că în judeţele Sibiu, Braşov, Mureş, Alba, Neamţ, Botoşani, Suceava, Iaşi, Bacău, Vrancea, Galaţi şi Teleorman este ceaţă, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

20.000 de spectatori la primul concert Rolling Stones

Trupa Rolling Stones a electrizat cei 20.000 de spectatori veniţi să-i vadă în primul lor concert organizat pe un stadion în ultimii cinci ani, pentru a marca 50 de ani de carieră. Concertul a avut loc duminică, la Londra, relatează AFP.

Clujenii au sărbătorit cu Grimus şi Mandinga câştigarea titlului de Capitală Europeană a Tineretului 2015

Peste 1000 de clujeni, majoritatea studenţi, au participat duminică seara în Piaţa Unirii la concertele formaţiilor Grimus şi Mandinga, eveniment organizat de Primăria municipiului Cluj-Napoca ca urmare a desemnării oraşului Capitală Europeană a Tineretului 2015. În pauza dintre cele două concerte primarul Emil Boc a urcat pe scenă unde a arătat publicului certificatul care atestă câştigarea titlului.