monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Şerban Ionescu, înmormântat cu onoruri militare

Actorul Şerban Ionescu a fost înmormântat, sâmbătă, la Cimitirul Bellu, cu onoruri militare şi în aplauzele a sute de persoane - colegi de breaslă şi oameni simpli, arată Mediafax.

Ion Iliescu: Trecem printr-o perioadă frământată

România trece printr-o perioadă frământată, iar acţiunea convergentă a celor trei instituţii ale statului - Parlament, Guvern, Preşedinţie - lipseşte, a declarat sâmbătă fostul preşedinte Ion Iliescu, preşedinte de onoare al PSD.

Peste 300 de români sunt afectaţi de fibroza chistică

Unul din 30 de europeni este purtător al genei care provoacă fibroza chistică, a afirmat marţi prof. asociat Angela Butnariu, cu prilejul celei de-a treia conferinţe a Asociaţiei de Fibroză Chistică Române, cu tema "Fibroza chistică de la nou-născut la adult", desfăşurată sub egida Societăţii Române de Pneumologie, scrie Agerpres.

A fost desemnată Cartea anului 2012. Vezi cine este autorul

Volumul "Parabolele lui Iisus. Adevărul ca poveste", de Andrei Pleşu, apărut la editura Humanitas, a fost desemnat Cartea Anului 2012, într-o ceremonie organizată vineri seară, la sediul din Bucureşti al Uniunii Scriitorilor din România (USR), informează Mediafax.

BLACK FRIDAY 2012: Unele magazine continuă promoţiile

BLACK FRIDAY 2012 s-a încheiat, oficial, vineri la ora 24.00, însă numeroase magazine continuă promoţiile, unele dintre acestea anunţând înainte de VINEREA NEAGRĂ că vor avea reduceri timp de mai multe zile, scrie Mediafax.

Larry Hagman, JR din ,,Dallas" a murit

Larry Hagman, interpretul lui JR Ewing din serialul "Dallas", a murit la vârsta de 81 de ani, în urma complicaţiilor produse de cancerul la ficat de care suferea de peste 20 de ani. Larry Hagman a declarat în 2011 că serialul este "responsabil" pentru declanşarea Revoluţiei române şi moartea lui Ceauşescu.

Filmările pentru lungmetrajul "Evadarea" s-au încheiat

Filmările pentru lungmetrajul "Evadarea", în regia lui Andrei Gruzsniczki, cu Ofelia Popii şi Sorin Leoveanu în rolurile principale, s-au încheiat la o lună de la debut, iar lansarea peliculei este programată pentru 2013, scrie Mediafax.