monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Mechel anunţă închiderea uzinelor

Mechel anunţă întreruperea temporară a producţiei la uzinele metalurgice din cauza situaţiilor nefavorabile existente pe piaţa materiilor prime şi pe piaţa produselor metalurgice. Din 15 decembrie este planificată oprirea temporară a producţiei laminoarelor şi a producţiei de sârmă la Ductil Steel Buzău, Laminorul Brăila şi Mechel Câmpia Turzii.

Ultim omagiu pentru Şerban Ionescu: Admiratori şi colegi şi-au luat rămas bun de la actor

Zeci de persoane, admiratori, dar şi colegi de breaslă, au venit vineri la Biserica Batiştei din Bucureşti, unde a fost depus trupul neînsufleţit al actorului Şerban Ionescu - decedat miercuri seară, la vârsta de 62 de ani -, pentru a îi aduce un ultim omagiu. Trupul neînsufleţit al actorului a fost mutat la Teatrul Naţional din Bucureşti, în jurul orei 15.45, accesul admiratorilor care doresc să îi aducă un ultim omagiu fiind permis începând cu ora 17.00, informează Mediafax.

Declaraţie comună a liderilor UE: Un acord privind bugetul multianual, 'posibil la începutul anului viitor'

Consiliul European îi dă mandat preşedintelui Herman van Rompuy şi preşedintelui Comisiei Europene (CE), Jose Manuel Barroso, să continue lucrul şi consultările în următoarele săptămâni pentru a ajunge la un consens în rândul celor 27 de state membre asupra viitorului cadru financiar multianual, informează un comunicat dat publicităţii vineri la Bruxelles.

BNR cumpără cu 680.000 euro cinci autoturisme

Banca Naţională a României (BNR) a achiziţionat de la UniCredit Leasing Fleet Management cinci autoturisme, în leasing operaţional, valoarea contractului ridicându-se la 3,1 milioane lei (680.000 euro), fără TVA, scrie Mediafax.

Mechel va suspenda activitatea la facilităţile din România

Grupul rus Mechel a anunţat vineri că va suspenda temporar producţia la o serie de facilităţi de producţie din România şi Ucraina din cauza condiţiilor nefavorabile de pe pieţele de materii prime şi produse siderurgice, informează un comunicat de presă, arată Agerpres.

Pro TV - lider de audienţă în "joia perfectă"

Pro TV a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, joi seară, cu "Happy Hour", Ştirile Pro TV, serialul "Las Fierbinţi", emisiunea de divertisment "Spitalul de demenţă" şi meciul de fotbal disputat între VfB Stuttgart şi Steaua Bucureşti, informează Mediafax.

Atenţie! Sens unic de circulaţie în zona Iulius Mall

Primăria Cluj-Napoca a instituit sens unic de circulaţie pe aleea aflată între lacul din Gheorgheni şi centrul comercial Iulius Mall, sens dinspre strada Între Lacuri înspre strada T. Mihali.

Delegaţie poloneză în vizită la Cluj

Conducerea Consiliului Judeţean Cluj a primit astăzi o delegaţie aparţinând Consiliului Regional al Voievodatului Malopolska din Polonia, regiune cu care judeţul Cluj are o strânsă relaţie de colaborare încă din anul 2005.

EBEC 2012, în acest weekend la Cluj

Organizaţia europeană studențească BEST Cluj-Napoca, desfășoară în acst weekend etapa locală a competiţiei inginereşti pentru studenţi, European BEST Engineering Competition (EBEC).

Vezi stațiile și programulul liniei RATUC de pe strada Mehedinţi

Primăria municipiului Cluj-Napoca şi RATUC au anunţat că, începând cu 26 noiembrie se introduce cu caracter experimental linia de transport 19, pe traseul Strada Izlazului – strada Câmpului – strada Mehedinţi – strada Izlazului.

Omar Hayssam, condamat definitiv la 16 ani de închisoare

Omar Hayssam a fost condamnat definitiv de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la 16 ani de închisoare, în dosarul "Volvo Truck", instanţa supremă respingând recursul omului de afaceri sirian la decizia similară a Tribunalului Bucureşti.

Tichetele “Rabla” pot fi utilizate până pe 10 decembrie 2012

Termenul de utilizare a tichetelor valorice din Programul “Rabla” a fost prelungit cu aproape o lună faţă de data stabilită iniţial, până pe 10 decembrie 2012, în timp ce ultima cerere de decontare se poate depune până cel târziu la data de 13 decembrie, se arată în Ordinul pentru aprobarea de derogări de la dispoziţiile programului guvernamental, publicat de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) şi aprobat de ministrului Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb.

Peste 250 de jandarmi mobilizați pentru meciul U Cluj – CFR Cluj

Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele ,,F.C. Universitatea Cluj” şi ,, F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca”, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18, pe stadionul Cluj Arena.

Vezi cum va fi vremea de săptămâna viitoare

Meteorologii anunță, pentru următoarele două săptămâni, o răcire importantă a vremii caracterizată prin scăderi sub zero grade a temperaturilor minime în majoritatea zonelor, și temperature de până la 8 grade Celsius.

Nebunia Black Friday a cuprins întreaga țară. Românii cumpără…de toate

A doua ediție a Black Friday în România, singura zi în care majoritatea retailerilor oferă reduceri de 25-30%, a început în forță. Magazinele online de abia fac față numărului mare de clienți, iar multe dintre servere sunt blocate la această oră din cauza numărului foarte mare de vizitatori.

UE validează numirea lui Mersch la conducerea BCE

Uniunea Europeană a confirmat joi numirea luxemburghezului Yves Mersch la conducerea Băncii Centrale Europene (BCE), în pofida frondei din Parlamentul European care critică lipsa de femei în cadrul institutului monetar, informează AFP.