monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Valorile dreptei, în dezbatere la Cluj-Napoca

Devotamentul faţă de reformă şi independenţa justiţiei sau curajul au fost doar câteva dintre valorile pentru care au pledat reprezentanţii Alianţei România Dreaptă, în cadrul conferinţei cu tema „Valorile dreptei, dreapta valorilor”, organizată azi, la Cluj-Napoca, de Fundația Creștin-Democrată, în colaborare cu Fundația Konrad Adenauer.

Călian cere virarea urgentă a burselor pentru studenţi

Deputatul clujean PDL,Petru Călian,  cere public primului-ministru Victor Ponta, precum şi Ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu să aloce de urgenţă fondurile necesare Universităţii „Babeş-Bolyai” pentru bursele de merit, de studiu şi de ajutor social.

Cât s-a ieftinit Clujul pe timp de criză?

Preţurile din pieţele clujene au înregistrat o scădere importantă de la începutul crizei până în 2012, astfel că judeţul nostru a reuşit să coboare în clasamentul celor mai scumpe pieţe din ţară, realizat de econtext.ro, pe locul 12 faţă de poziţia a treia pe care o ocupa acum patru ani.

IPHONE 5 ÎN ROMÂNIA: La ce preţuri se poate achiziţiona smartphone-ul produs de APPLE

Cosmote România a început, joi, într-un magazin din Bucureşti, comercializarea telefonului iPhone 5 la preţuri de la 999 lei, împreună cu un abonament de 55,8 euro/lună încheiat pe o perioadă de doi ani, în cazul terminalului de 16 GB. Şi Vodafone România a început, joi, comercializarea telefonului Apple iPhone 5, care va putea fi cumpărat la preţuri de 299 euro (varianta 16GB) şi 469 euro (32 GB) cu abonamentul iPhone 59 încheiat pentru doi ani, scrie Mediafax.

iPhone 5 a fost lansat la Cluj!

Evenimentul de lansare a celui mai nou smartphone de la Apple s-a desfăşurat noaptea trecută, în reprezentanţa Vodafone din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

Începe Apple să se destrame fără Steve Jobs?

Acţiunile Apple au coborât sub 600 de dolari, în declin cu aproape 15% faţă de mijlocul lunii septembrie, când au depăşit 700 de dolari, după ce compania a dezamăgit clienţii prin lansarea unui serviciu de hărţi cu probleme, iar plecarea unor directori a evidenţiat divergenţe în rândul conducerii, arată Mediafax.

Bilanţul CICLONULUI SANDY la NEW YORK

Ciclonul Sandy a cauzat moartea a cel puţin 40 de persoane la New York, potrivit unui nou bilanţ furnizat joi seara de către poliția orașului, arată Mediafax.