monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Ștefănie de la Turda a fost declarat cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Nord-Vest

În cadrul Galei Premiilor pentru Administraţie Publică Locală, care s-a desfăşurat la hotelul Aro Palace din Braşov, unde a avut loc şi a V-a ediţie a Forumului Administraţiei Româneşti, primarul turdean Tudor Ştefănie a fost recompensat cu titlul de „Cel mai bun primar de municipiul din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest”.

100 de medicamente lipsesc din spitale

Ministerul Sănătăţii a identificat 100 de produse medicamentoase cu risc crescut de discontinuitate în aprovizionarea unităţilor sanitare publice cu paturi.

Marea Britanie nu va prelungi restricţiile impuse românilor

Marea Britanie nu poate extinde după anul 2013 restricţiile pe piaţa muncii impuse românilor şi bulgarilor, explică ministrul britanic de Interne, Theresa May, precizând însă că Londra se consultă cu alte capitale europene pentru evitarea abuzurilor în sistemul liberei circulaţii în cadrul UE.

Handbaliștii au pierdut la Ploiești

„U“ Transilvania Cluj a pierdut meciul din deplasare cu CSM Ploiești. „Studenții“ au cedat cu scorul de 35-28, 15-11 la pauză.

Ponta nu promite majorări salariale în 2013

Premierul Victor Ponta a declarat că preferă să fie prudent în a avansa posibilitatea unei majorări salariale pentru bugetari anul viitor, amintind că Executivul se află încă în proces de restituire a sumelor din salarii tăiate în urmă cu doi ani.

Corina Creţu s-a cununat religios

Fostul ei șef, Ion Iliescu, crede că aceasta „avea nevoie să se căsătoarească, era puţin cam stingheră”.

Superman - cel mai bun personaj din filme SF

Superman a fost ales cel mai bun personaj din filme SF, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de site-ul Stratego Sci-Fi, informează thesun.co.uk.