monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

TIFF este solidar cu Casa Municipală de Cultură

Organizatorii Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) îsi exprimă totala adeziune la protestul Casei Municipale de Cultură faţă de potenţiala evacuare din imobilul în care îşi desfăşoară activitatea.

Theodor Paleologu: Puterea exploatează greşit protestele

Deputatul Theodor Paleologu, vicepreşedinte al PDL, spune că Opoziţia încearcă, aşa cum era şi firesc, să exploateze recentele proteste, însă face acest lucru în mod greşit alegând să intre „în jocul discursului radical”.

Deputatul Mircia Giurgiu cere Primăriei un cort pentru manifestanți

Deputatul independent Mircia Giurgiu a adresat vineri o solicitare Primăriei municipiului Cluj-Napoca, pentru a i se comunica dacă municipalitatea consideră oportună amplasarea unui cort în Piaţa Unirii, în faţa grupului statuar Matei Corvin, acolo unde seară de seară se adună protestatarii clujeni, pentru a le fi servit ceai cald.

Directorul general al Băncii Transilvania, Robert Rekkers, a demisionat

Robert Rekkers a demisionat din funcţia de director general al Băncii Transilvania (TLV) şi din cea de membru în Consiliul de Administraţie, conducerea instituţiei de credit urmând să fie preluată provizoriu de Peter Franklin, membru în Consiliul de Administraţie, informează Mediafax.