monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Juniorii Craiovei, neprogramaţi

Echipa de juniori republicani B a Universităţii Craiova, copii născuţi în 1994, nu va mai participa la turneul semifinal care se va desfăşura la Timişoara începând de joi, fiind neprogramată de FRF din cauza datoriilor clubului oltean faţă de Victor Piţurcă.

FC Vaslui va juca la Piatra Neamţ

Antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat că formaţia sa, care va prelua locul în Liga Campionilor al FC Timişoara după ce aceasta nu a primit licenţa, va evolua în preliminariile competiţiei europene la Piatra Neamţ.

Brata vrea pe podium

Daniel Brata, cel mai titrat judoka român în activitate, şi-a propus o clasare pe podium la Cupa Mondială de la Bucureşti şi cât mai multe puncte care să-l ajute să urce în clasamentul mondial, care asigură calificarea primilor 22, la fiecare categorie, la turneul olimpic de la Londra 2012.

Cutremur puternic, azi, in Chile

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 s-a produs azi, la ora 12.55 GMT (15.55 ora României), pe litoralul chilian, într-o zonă deja afectată de un cutremur puternic în 2010, a anunţat institutul american de geofizică USGS, citat de AFP.

Manifestări de Ziua Eroilor la Cluj

Prefectura judeţului Cluj va celebra astăzi Ziua Eroilor  prin organizarea de ceremonii oficiale, în colaborare cu Divizia 4 Infanterie „Gemina” şi cu sprijinul reprezentanţilor administraţiei publice locale, asociaţiilor de veterani/rezervişti, cultelor religioase şi cu reprezentanţi ai altor organizaţii neguvernamentale.

Vineri avem ministru la Muncă

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că s-a consultat în cursul zilei de azi cu premierul Emil Boc pe tema desemnării unui nou ministru al Muncii, care va fi instalat până la expirarea actualului interimat, “vineri cel mai târziu”.

CLICK

Mihai Diaconu, cititor al cotidianului Monitorul, ne-a trimis azi, pe adresa redactia@monitorulcj.ro o fotografie a unei maşini a municipalităţii, parcată pe trotuar.

Folosirea telefoanelor mobile ar putea fi cancerigenă

Experţii internaţionali, reuniţi la iniţiativa Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, au anunţat că folosirea telefoanelor mobile poate fi cancerigenă, pledând pentru folosirea sistemelor hands-free şi a mesajelor de tip text (SMS), scrie AFP.

Fernando Léon de Aranoa vine la TIFF 2011

Unul dintre cei trei regizori prezentaţi în cadrul tradiţionalei secţiuni 3 X 3,  spaniolul Fernando Léon de Aranoa va veni la Cluj-Napoca. El este unul dintre invitaţii speciali ai celei de-a zecea ediţii Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Clujul găzduieşte în week-end Napoca Dog Show

Cel mai important concurs de frumuseţe canină din Transilvania, Napoca Dog Show, are loc sâmbătă şi duminică în Cluj-Napoca, la Baza Sportivă Napoca, amplasată în spatele parcului Detunata din cartierul Gheorgheni.

Horoscop 2 Iunie 2011

BERBEC Vă bucuraţi de armonie în famile şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin.Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi mai uşor problemele.Puteţi face planuri de viitor. Ar fi bine să ţineţi cont de sfatul unei persoane mai în vârstă.