monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Nokia rămâne partener cu „U“ Mobitelco BT

Mircea Cristescu, preşedintele campionilor de la „U“ Mobitelco BT, a anunţat joi că Nokia va rămâne, cel puţin o perioadă, partener al clubului clujean, chiar dacă îşi retrage activitatea economică de la Jucu.

Jurnaliştii francezi recidivează cu „glumele” la adresa românilor

O emisiune radiofonică umoristică din Franţa - în care se fac noi glume pe tema românilor, insinuându-se faptul că cerşesc - a determinat o reacţie dură a MAE care a acuzat realizatorii de xenofobie, în timp ce ministrul Baconschi s-a declarat “jignit”, informează Mediafax.

Sebastian Ghiţă, “alungat” de la Realitatea TV?

Cuplul Vîntu-Schwartzenberg doreşte să-şi păcălească partenerii şi creditorii prin metoda FNI, iar dacă aceştia doresc ceva de la compania Asesoft trebuie să meargă în instanţă, a declarat pentru Mediafax Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV şi cel care patronează grupul de firme Asesoft.

România – Belarus, un meci de palmares

România va întâlni în această seară naţionala Belarusului, într-un meci din cadrul grupei D de calificare la Campionatul European din 2012.

Monica Niculescu, în sferturi la Beijing

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu s-a calificat joi în sferturile de finală ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 4,5 milioane dolari, după ce a învins-o în trei seturi, cu 4-6, 6-1, 6-2, pe franţuzoaica Virginie Razzano, venită din calificări.

Voleibaliştii joacă la Zalău

În etapa a doua a Diviziei A1, echipa de volei masculin a Universităţii Cluj se va deplasa în fieful campioanei CSM Remat Zalău.

Boc: Susţinem investiţiile germane prin toate mijloacele

Premierul Emil Boc a declarat miercuri seară, la un eveniment la care a participat ambasadorul german la Bucureşti, Andreas von Mettenheim, că partea română este determinată să susţină investiţiile germane „prin toate mijloacele posibile”.

Şcoala Christiana, la început de an şcolar

Şcoala Christiana şi-a deschis porţile pentru anul şcolar 2011-2012 luni, 3 octombrie, printr-o festivitate, care a început cu o slujbă de mulţumire s-a săvârşit de la ora 10.00, în Capela unităţii de învăţământ, cu participarea elevilor, a părinţilor lor, a profesorilor şi a unor reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Biserică nouă în Apahida

Credincioşii din comuna Apahida, judeţul Cuj, vor avea pentru închinare încă o biserică, ce va fi pusă sub ocrotirea Sfântului Apostol Andrei.

Concerte în cadrul Festivalului Toamna Muzicală Clujeană

În luna octombrie, Filarmonica de Stat „Transilvania” continuă seria de concerte din cadrul Festivalului Internaţional Toamna Muzicală Clujeană aducând în atenţia publicului un concert vocal-simfonic sub bagheta dirijorului Horia Andreescu în data de 7 octombrie.

Unde se ascund radarele astăzi

Şoferii care circulă astăzi pe drumurile naţionale şi pe arterele principale din Cluj-Napoca trebuie să fie prudenţi deoarece radarele vor fi ascunse în mai multe locaţii din judeţ.

Horoscop 7 octombrie

BERBEC Dacă vi se propune o colaborare, vă sfătuim să nu refuzaţi, pentru că puteţi să câştigaţi bine. Vă puteţi ocupa de afaceri, întrucât aveţi şanse să aduceţi venituri suplimentare la bugetul familiei. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Nu neglijaţi odihna.

Nokia rămâne partener la U Mobitelco

Preşedintele executiv al clubului de baschet masculin U Mobitelco Cluj, Mircea Cristescu, susţine că firma Nokia rămâne unul dintre partenerii echipei sale, deşi concernul finlandez a decis să-şi închidă fabrica de telefoane de la Jucu.

Spațiul de la fabrica Nokia “vânat” de chinezi și Irina Schrotter

Primarul Sorin Apostu a anunțat astăzi că locul lăsat liber de Nokia în Cluj ar putea fi ocupat de un investitor asiatic. Creatoarea de modă Irina Schrotter a mărturisit că a luat legătura cu Andreea Paul Vass pentru a negocia cu Guvernul condițiile în care ar putea ocupa spațiul fabricii.

A murit Steve Jobs

Compania americană din domeniul tehnologiei computerelor Apple a anunţat miercuri seara decesul binecunoscutului său ex-CEO Steve Jobs, cofondator al firmei în 1976 şi care a predat ştafeta la 24 august.

Sulfina Barbu încearcă să rezolve problemele de la Nokia

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a venit astăzi la Cluj-Napoca pentru a discuta cu reprezentanţii autorităţilor locale şi cu cei ai companiei finlandeze Nokia în speranţa că se va putea contura un plan clar de ocupare pentru muncitorii disponibilizaţi.