monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Filme 3D la Cinema Mărăşti

Filme româneşti, documentare, dar şi producţii comerciale la primul cinematograf de cartier redeschis de municipalitate.

Se caută studenţi fără BAC

Social democraţii propun ca absolvenţii „debusolaţi”, rămaşi fără diplomă de bacalaureat, să poată urma cel puţin un an de facultate.

Bosch vine la Cluj

Investiţia, ţinută secretă până acum, a fost dezvăluită la doar o zi după anunţul Nokia privind închiderea fabricii de la Jucu.

Trei centre noi pentru pensionari

Pensionarii clujeni au la dispoziţie trei noi centre pentru vârstnici, care au fost inaugurate de primarul Sorin Apostu la finalul săptămânii trecute.

„Naşii“ Asesoftului

„U“ Mobitelco BT a învins pe  CSU Asesoft Ploieşti în prima etapă a sezonului 2011-2012.

IBM e încă în discuţii pentru centrul de la Cluj

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat ieri, în cadrul unei emisiuni televizate, că IBM a anunţat decizia de a investi într-un parc tehnologic la Târgu Mureş, discuţiile purtându-se încă de anul trecut şi având loc deja un schimb de terenuri pentru crearea infrastructurii necesare.

Românii sunt nefericiţi, dar rămân totuşi optimişti

Un studiu realizat în luna septembrie de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES) Cluj-Napoca arată că românii sunt îngrijoraţi, fatalişti, nefericiţi, rezervaţi, dar în acelaşi timp optimişti şi mândri că sunt români.

Se distribuie ajutoarele alimentare

Primăria municipiului Cluj-Napoca a demarat distribuirea alimentelor furnizate în cadrul programului PEAD 2011, potrivit H.G. nr. 600/2009 privind stabilirea beneficiarilor de ajutoare alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România şi atribuţiile instituţiilor implicate în planul european.

LIR: Investitorii străini vin şi pleacă, IMM-urile rămân

După ce Nokia a anunţat că va pleca din România, Liga Întreprinzărorului Român (LIR) a formulat o serie de constatări în ceea ce priveşte investiţiile străine, propunând, pe baza acestora, autorităţilor publice locale şi naţionale o atenţie mai mare asupra IMM-urilor.

Absenţa de la vot ar putea fi amendată

Deputaţii Mircia Giurgiu (Cluj) şi Tudor Ciuhodaru (Iaşi) au depus la Parlament o initiaţivă legislativă prin care doresc introducerea votului obligatoriu şi instituirea unei amenzi de 1.000 de lei pentru cei care nu se prezintă la urne, abaterea repetată ducând şi la restrângerea unor drepturi.

1.300 de clujeni au alergat la Crosul Loteriei Române

Azi dimineaţă s-a dat startul Crosului Loteriei Române, concomitent în Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara, competitie la care au participat, în total, aproximativ 13.000 de alergători.

Handbalistele au învins Craiova

Vicecampioana României la handbal feminin, „U“ Jolidon, a învins formaţia SCM Craiova, într-un meci din cadrul etapei a patra a Ligii Naţionale.

Victorie românească în Formula2!

Pilotul român Mihai Marinescu a câştigat cursa de sâmbătă de la Monza, în Campionatul de automobilism Formula 2, rezultat ce reprezintă o premieră absolută pentru sportul românesc.

Horoscop 3 octombrie

BERBEC Se pare că relaţiile parteneriale sunt tensionate din cauza neînţelegerilor legate de plecarea într-o călătorie. Pentru a evita un conflict, fiţi mai obiectiv în privinţa posibilităţilor financiare! Vă sfătuim să ţineţi cont de intuiţia partenerului de viaţă. Renunţaţi la călătorie, pentru că nerăbdarea vă poate duce la accidente grave.