monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Nebunie pentru Julio Iglesias: biletele VIP s-au epuizat in doua ore

Biletele categoria VIP pentru concertul lui Julio Iglesias de pe 16 iulie s-au epuizat in doar doua ore la Sibiu. Puse in vinzare astazi, cele 60 bilete de 300 de lei au "disparut", iar sibienii interesati sa asiste la concert au solicitat suplimentarea locurilor.

Vizita Laviniei Sandru la Sibiu, aminata din cauza unui accident

Deputatul PIN Lavinia Sandru se afla, la aceasta ora, la Sibiu, unde sustine o conferinta cu titlul "In Europa dar nu asa! Vino sa vorbim despre Romania", in sala de protocol a Casei de Cultura a Sindicatelor.Conferinta a inceput in jurul orei 13.30, desi era programata la 12, din cauza unui accident care a ingreunat circulatia rutiera, la ora la care Sandru se indrepta spre Sibiu.  

Fostul jucator al CSU Sibiu, Ionut Mocanu, a ajuns la "U" Mobitelco

Echipa de baschet "U" Mobitelco Cluj a ajuns la o intelegere pentru doi ani cu pivotul Ionut Mocanu (31 ani), care a evoluat ultima data la formatia CSU Sibiu. "Este un jucator puternic, de 2,08 metri înaltime si 130 de kilograme, de care avem nevoie pe pozitia cinci, cu atit mai mult cu cit vom juca si în cupele europene. Cred ca ne poate ajuta pe ambele fronturi", a precizat Mircea Cristescu, managerul "U".