monitorulcj.ro Menu
ARHIVA

Clavon: „Victoria echipei“

Cu 24 de puncte marcate, capitanul Darnell Clavon a fost cel mai bun jucator de pe teren, in meciul cu CS Otopeni. Aflat în autocar, în drum spre Sibiu, acesta a declarat: „Este victoria echipei. M-am simtit excelent pe teren si am dat tot ce am putut din mine. Cred ca nu am fost jucatorul decisiv pentru ca toti am jucat foarte bine. Am evoluat ca o adevarata echipa, asa cum nu s-a întîmplat în ultimele meciuri. Ne-am suplinit unii pe altii si asta e foarte bine. Acum încercam sa le facem fanilor o surpriza pentru meciul cu Ploiestiul si sa cîstigam“.

Vulc, fericit de victorie

Directorul tehnic al CSU Atlassib, Mircea Vulc, e fericit de acest rezultat. E de parere ca fara Clavon, CSU ar fi pierdut acest meci. „Cred ca daca nu l-am fi avut pe Clavon am fi pierdut, la fel cum am facut-o si la Tîrgoviste si la Dinamo. A fost jucatorul decisiv. E foarte bine ca am învins. Aveam nevoie de acest succes. E pacat ca doar acum am decis sa-l introducem înapoi în echipa. Cred ca mai bine îl înlocuiam pe Hatcher, dar speram sa-l facem cît mai repede pe Andrus“, spune Mircea Vulc. În cîteva minute primele pareri ale lui Clavon dupa meciul cu CS Otopeni. Ramîneti pe www.monitorulsb.ro.

Victorie CSU la Otopeni

CSU Atlassib s-a impus cu 86-74, in meciul cu CS Otopeni. Clavon a fost cel mai bun jucator de pe teren, cu 24 de puncte marcate. Ramineti pe www.monitorulsb.ro pentru comentarii si pareri despre aceasta victorie a sibienilor si despre revenirea lui Clavon.